Melyik mód hatásosabb zsírégetésre? (Lent)
Montez!
Az a baj a 26 éves tapasztalatoddal, hogy annak értéke nem lineáris. Ha nagyon utánaszámolok, akkor nekem is kijön ennyi. Viszont arra is emlékszem, hogy már 10-15 éve is rácsodálkoztam, hogy milyen nevetségesen "tudománytalanul" készültünk. Mégis olimpiai bajnokokat neveltek mellettem.
Táplálkozásról és pulzuszónákról szó sem volt, pedig az is állóképességi sport volt.
Kerékpárosként viszont több olyan tapasztalatom volt, amelyek nem feletek meg az elméletnek. De láss csodát, évekkel később az elméletek változtak és engem igazoltak. Persze nem a hazai testépítő és fitness irodalom (oktatás) igazolt, hanem a nemzetközi kerékpáros edzéselmélet.
Sajnos azt kell mondanom, hogy a közel 20 éves diplomád sem ér semmit, ha nem tanultál folyamatosan. Mellesleg a témának szinte semmi köze nincs a táplálkozáshoz.
A stílusod alapján egy 17 éves gyúrós gyereknek gondolnálak.
Küldjek fotót esetleg, de találkozhatunk is és rájönnél, hogy nem vagyok kisgyerek. Engem a kinézetem igazol, másrészt több, mint 3000 kérdést válaszoltam meg, 93%-kal és naponta rengeteg privát levelet is kapok, hogy segítsek és vissza is írnak, hogy köszönik és sokat segítettem. De biztos ez sem számít neked, mert elhatároztad, hogy én nem érthetek hozzá.
Ja és még fejlesztő mérnök is vagyok egy gyógyszergyárban, ahol étrendkiegészítőket is gyártunk és ez sem kamu. De biztos nem értek hozzá.:)
OFF
Nem azt írtam, hogy 17 éves vagy, hanem úgy viselkedsz, mintha az lennél.
Lehetsz a NASA mérnöke is, attól még veszélyes és felelőtlen dolgokat írtál az edzéssel kapcsolatban. Persze ha bedobsz olyan fogalmakat, mint az intervall edzés, azonnal szakértőnek tűnsz az abszolút kezdő szemében.
Kinézettel jössz és nem az eredményeiddel. Ez is sokat jelent.
A kinézet az nem eredmény? :) Nem indultam versenyen, mert naturál vagyok és nem is volt sosem ilyen ambícióm. Ettől még lehetek a magam szintjén eredményes.
Én nem sértegettelek, egy 17 éves már leírt volna durvább szavakat is hidd el, de én azért finoman fogalmazok, pedig a szavahihetőségemben kételkedsz. Na de hagyjuk, neked bármit írnék, nem hinnéd el, mert te már elhatároztad, hogy semmihez nem értek. Szóval itt én befejeztem, peace.:)
Állóképességi sportban a kinézet nem eredmény. Ez pedig a kerékpározás topic. Olyan témához szólsz hozzá, amelynek fontos része az alapozás és az intervall edzés. Te ezeket csak érinted a konditeremben. Azt kellene belátnod, hogy ehhez te nem értesz.
Nem sértegetlek, de a vita részedről abból áll, hogy játszod a primadonnát. "Na de hagyjuk, neked bármit írnék, nem hinnéd el, mert te már elhatároztad, hogy semmihez nem értek."
Lehet játszani a sértődött pics@t, de attól még ez nem lesz egy szakmai vita.
Béka meg béke, de szerintem a kerékpáros témát kerüld, mert ha betéved ide még egy-két hozzám hasonló, akik látják, hogy ehhez a témához nem értesz, akkor oda 93%-od!
Neutronlovag!
Logikus, hogy neki adsz igazat, hiszen a korábbi válaszodból kiderül, hogy kb. annyi közöd van a bringázáshoz és az állóképességi sportok edzéselméletéhez, mint neki. (0) Szép dolog a kiállás a másik mellett, de attól nem lesz több tapasztalata.
A vita arról szól, hogy veszélyes-e, amit javasolt. Aki komolyabban foglalkozott elméleti vagy gyakorlati szinten versenysporttal, annak vitán felül áll, hogy veszélyes dolgokat javasol.
Nem attól lesz igazam, hogy felsorolom a versenyeredményeimet és a szakmai önéletrajzomat. Lenne mit ide írni. De egy ilyen fórumon a hitelességet az érvelés adja. Ez mindkettőtökből hiányzik, meg amint szóba kerülnek a tévedéseitek és az ismereteitek hiánya, azonnal a "neki/nekem igaza(m) van" szinte süllyed a vitakészségetek.
A kérdező fogyni szeretne. Biztosan fel van készítve egy intervall edzésre, ugye?! Sem az életkorát, sem a sportmúltját nem ismerjük! Így ajánlani ezt az edzést felelőtlenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!