Szerintetek melyik hatásosabb zsírégetésre, formálódásra (főleg comb)? Ellipszis tréner, futás, sztepper, síelőgép.
tömegnövelő étrend és heti 1-2 kemény láb edzés. ettől lesz formás a combod.
zsírégetést hagyjuk, mert látom nem értünk hozzá. előbb legyen meg a formás combod, utána majd kiírsz egy új kérdést fogyásról. egyszerre a kettő nem megy.
Mi van? Nem értem az utolsót.... Én nem írtam ki semmit ezzel kapcsolatban, de még hasonló témáról sem...
Amúgy járok edzőterembe 1 éve már és csak a combom nem akar formálódni. Vékonyabbat szeretnék és izmosat, nem pedig vastag hájasat. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy melyik a leghatásosabb edzés minden szempontból?
"formálódásra (főleg comb)"
írtál.
és mivel kis terhelésű edzések, egyik sem hatékony erre. ha van 6-8 éved, amit a sportban eltöltesz, akkor persze meg fog látszani az eredménye.
viszont szerintem rengeteg parasztvakítás és tévhit kering fénysebességgel a fejedben, így pedig nehéz hatékonyan edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!