Melyiket érdemes megvenni? Sztepper, Leg Magic, ellipszis tréner? Melyik hatásosabb? Melyik hat több helyre?
Melyiket érdemes? Mire???? Melyik hatásosabb? Mire???? :) Ha fogyni akarsz, akkor mindegyik tök felesleges, ha van egy jól kiszámolt étrended amit be is tartasz, és mellette elmész sétálni-futni-bringázni napi egy órát... Nyár jön, ha nem súlyzókkal akarsz edzeni, akkor komolyan inkább otthon izzadsz, mint a szabadban ami ráadásul ingyen van??
Edző
Leg Magic nagyon jó, napi 100 láb összehúzást csináltam és egy hónap alatt egy centi lement, de persze gyakrabban islehet cisnálni meg többet :) Ellipszis tréner az mindenedet megmozgatja, kb mint a futás, csak ajánlani tudom. A stepperről nem tudok semmit :)
szerintem a legtöbb helyre az ellipszis hat kar láb(vádli,comb), fenék, has... A Leg Magic azért jó mert a com külső és belső izmait egyaránt átmozgatja ezért látványos a változás persze nem 2 nap alatt :) ezen kívül még a hasizmot is dolgoztatja. Ennek ellenére én a biciklizést ajánlom+hulla hopp karika (fa). Minden második nap edzek fél-fél óra mindkettőből és eléggé látszik az eredmény :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!