Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha zsírégetés céljából akarok...

Ha zsírégetés céljából akarok bringázni, akkor sík terepen is van értelme, vagy csak hegyre föl?

Figyelt kérdés
Sík terepen sokszor úgy érzem, hogy erőlködés nélkül is tudok haladni. De azt meg "túl szép hogy igaz legyen"-nek tűnik nekem, hogy ennek értelme is legyen. Persze hegyre fel meg a másik véglet. A végén már csigalassan haladni is alig tudok, nemhogy beszélni közben. (Mert ugye elvileg az a jó zsírégető edzés, ami hosszútávú, de nem annyira megterhelő, hogy beszélni ne tudjon közbe az ember.)

2012. jan. 13. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves 22:16!

Nem tudom ezzel mire akartál rávilágítani.

Én arra, hogy ha szálkásítani akarsz nem elég a diéta. És arra, hogy tökre nem mindegy milyen pulzustartományban edzel, hiszen különböző tartományokban nem ugyanazt a hatást fogod elérni.

2012. jan. 14. 23:18
 12/15 -Fremen- ***** válasza:

A naturál testépítés is hasonló eredményekkel járhat.

Van egy optimális testsúly/alkat, ami fölé nem érdemes menni.

Természetesen aki szereket használ (talán ebből kizárhatjuk a mesterséges vitaminkészítményeket és fehérjeporokat), annál ez méginkább igaz.

Vagy például ott van egy naturál testépítő, aki nagy súlyokat képes megmozgatni pár percig, de nem képes hosszútávú munkára. Vagy látványos izmokat növeszt, de valódi erő nincs bennük. Például hasonlítsunk össze egy látványtestépítőt egy erősember versenyzővel. Látványosan természetesebb és terhelhetőbb teste van az utóbbiaknak.

A nevem onnan van.

2012. jan. 16. 06:18
 13/15 anonim ***** válasza:

hát nézd, látványos vagy nem látványos, a testépítés a látványról szól :D nem tudom mondta-e ezt valaki másképp, én még az egészséget szoktam hozzá mondani, mert ha én testet építenék, akkor (IS) nagyon figyelnék mit viszek be a testembe, mit edzem stb.

ja, a Dűne meg jó ciklus. azzal telt a tinédzser korom. elolvastam párszor a régi könyveket. aztán az újak közül meg vannak amik meg sincsenek.. hát, így változnak az idők.

2012. jan. 16. 08:43
 14/15 -Fremen- ***** válasza:

Tudom, hogy a testépítés nagy része csak a látványról szól.

Neked milyen a táplálkozásod? Mire edzel?

2012. jan. 17. 19:13
 15/15 anonim válasza:
csak hegynek le... fölfelé gyalogolj!!
2012. jan. 26. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!