Leg Magic. Napi mennyit? Mennyi az ami után látok változást?
Combommal, fenekemmel van gondom. Nem nagy, csak nem elég feszes. Mit ajánlanátok. Tudom azt is, hogy nincs helyi zsírégetés, de mégis milyen mozgásformákat ajánlotok egész test formálására, zsírégetésre? Diétázok, de szeretném kiegészíteni, nyárra megfelelő alakkal szeretnék büszkélkedni :)
Köszönöm
164/54 19/L
hmm.. bármilyen edzést, csak EZT nem.
menj le terembe, menj el kickboxolni, vagy csinálj teljes testes edzést az ő videói alapján http://www.youtube.com/results?search_query=zuzane
de a legmagic alacsony terhelésű gyakorlatot felejtsd el..
majd 70-80 évesen lehet beszerezhetsz egy ilyet, de még akkor is értelmesebb lenne thai-chizni.
apropó Nyuszi, te mit szólsz a Zuzane videókhoz? mármint a mellein kívül gondolom.
úgy értettem, hogy a testén kívül :D
nyilván nem sajátsúlyossal van ott ahol, de amúgy én mostanában minden otthon edző fogyózónak az ő videóit ajánlom, mert basszus, azt leszámítva hogy nem edz hátat, jók! tehát az egészen kemény gyakorlatok is megtalálhatók.
ja, én nem néztem végig ilyen tüzetesen. de persze, jobb mint a rubintréka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!