Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Carni-FX! Mit csináljak vele?

Carni-FX! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Barátaim jófejek akartak velem lenni, tudták hogy kondizom, úgy gondolták meglepnek egy doboz Scitec Nutrition Carni FX-el. Ezzel az a gondom, hogy jelenleg tömegnövelési fázisban vagyok a mai napig, és ugye a karnitin nem éppen tömegnövelésre van kitalálva, mivel zsírégetőről beszélünk tulajdonképpen. Azonban tudom, hogy a karnitinnak van több jótékony hatása, ha edzés előtt fogyasztom, akkor egy kicsit energizál, javítja a regenerációt, stb, tehát nem csak zsírt éget.

Kérdésem: szedhetem a karnitint tömegnövelés alatt is, egy kis energizálás képpen az edzéshez? csak edzés előtt innéék belőle egyet, pienőnapokon nem.

köszönöm előre is a válaszokat!

2012. jan. 6. 18:50
 1/2 dirtboy ***** válasza:
igen,nyugodtan szedheted,én liquid carni-x 100 000ret ittam 20ml-ert és nem gyengén hatott rám energetizálás terén,nekem nagyon bejött.
2012. jan. 6. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nyugodtan használhatod tömegeléskor is. Én spec eltenném a szálkásításra.

2012. jan. 7. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!