Szerintetek ciki ha mindenhova kerékpárral közlekedek?
Figyelt kérdés
Még 20km-es körzetbe is bringával közlekedek.Pedig van otthon autó,de ezt ugye mások nemtudják mert mindig csak bringával láttnak.2010. nov. 28. 13:01
11/20 anonim válasza:
Csajozni ne indulj el vele, se diszkóba mer gondoljunk bele éjszaka haza fele romantikusan viszed a lányt a vázon xD xD
12/20 anonim válasza:
Szerintem se érezd cikinek! Én is mindenhova bicajozom, persze ilyen helyre mint színház vagy hasonló helyek, nem bicajjal megyek. De mindenhová máshova bicajozom.
13/20 anonim válasza:
Ahova csak lehet én is biciklivel megyek. Nagyon jó hobbi, sport, jármű. aki szerint ciki arra én köpök először. Akik mindenhová kocsival mennek ne sírjanak a globális felmelegedés miatt.
14/20 anonim válasza:
nem ciki, de én ha tehetném akkor nem azzal járnék, mert izzadok mint atom, lassan meg uncsi bicózni :D
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én bringával szoktam menni mindenhova, színházba, vizsgázni, sőt, még a szóbeli érettségire is bringával mentem (kosztümben, természetesen). Nyilván ha olyan helyre mész, akkor nem kell száguldozni, hogy ne izzadj meg, de akár át is öltözhetsz (ha nincs öltöző, akkor a mosdóban, ahogy sok másik bringás is teszi). Lehet kombinálni is: az utolsó ingyenparkolónál kiveszed a bringát a csomagtartóból...
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Sőt, ha tehetném, mindenhova azzal járnék. Aki meg azt figyeli folyamatosan, hogy kinek van autója, kinek meg nincs, azt csak sajnálni tudom. Én imádok bringázni, véded a környezetet, sportolsz, nő az állóképességed és ha tényleg szereted akkor még önbizalomnövelő is. (nekem legalábbis. egy régi országútim van, amit itthon ,,tuningolgatok",1. lefoglal,2. piszok jó érzés otthagyni vele a csillivilli többmilliós/több tízmilliós autókat :D )
17/20 anonim válasza:
Jah, igaza van az utolsónak! :) Nekem is egy régi országútim van, abból csináltam fixit, és azt tunningolgatom. És mekkora nagy flash amikor a sok kocsis áll a kilóméteres dugóban te meg csak szépen eltekersz mellettük/közöttük! Legnagyobb!!! :)
18/20 anonim válasza:
A bringázás nem ciki. Az viszont igen, hogyha szándékosan ellenszenvesített manírral teszik ezt, amolyan autóellenes dacolásból.
19/20 anonim válasza:
Mindenhova bringával menni nem ciki hanem MENŐ! ;-)
Aki meg leszól az szánalomra méltó és valószinüleg nem túl intelligens.
20/20 anonim válasza:
Normális országokban a kerékpárt részesítik előnyben...
Nézd meg a fenti galériát.
Ott nem ciki biciklivel járni. Csak itthon néz le a sok kis bmw-s meg autós köcsög....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!