Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek ciki ha mindenhova...

Szerintetek ciki ha mindenhova kerékpárral közlekedek?

Figyelt kérdés
Még 20km-es körzetbe is bringával közlekedek.Pedig van otthon autó,de ezt ugye mások nemtudják mert mindig csak bringával láttnak.
2010. nov. 28. 13:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek bicajozni. Az egészségemre is jó hatással van.
2010. nov. 28. 13:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Miért lenne az?!
2010. nov. 28. 13:20
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Sőt. Mások tanulhatnának tőled. Sportolsz és még a környezetet sem szennyezed.
2010. nov. 28. 13:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért érzed annak? :D
2010. nov. 28. 13:26
 5/20 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hova? Színházba, ünnepi rendezvényre, randevúra elég ciki!
2010. nov. 28. 13:37
 6/20 A kérdező kommentje:

""Nem. Miért érzed annak? :D""

Mert ahogy elnézem a mai trendi világban mindenki új autókkal és luxussal villog.

Aki bringával közlekedik megszolják a háta mögött,hogy biztos csóró nincs autója.

2010. nov. 28. 13:49
 7/20 jamesbond válasza:
100%
Nem ciki! Mondjuk ha randira leizzadva érkezel azt nem lehet udvariasnak nevezni, de amúgy szerintem nagyon szimpatikus aki bringázik.
2010. nov. 28. 14:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
és ez téged miért érdekel? Ha mindig másoknak akarsz megfelelni, akkor az életed elég sekélyes lesz. Egyébként van, aki szerint lazaság és emiatt menő, ha másként csinálsz dolgokat, mint az átlag. Persze az MTV generációnak az a menő, hogy márkás cuccokban, ékszerekkel, krómfelnis autóval járkálj. Ha oda akarsz tartozni, akkor dobd ki a biciklidet. Ha nem, akkor meg szard le őket. Ennyire egyszerű. Mi haverokkal bringával járjuk nyaranta Európát, nem azért, mert nem lenne pénzünk repülővel a Kanári szigetekre menni, hanem mert ezt jobban élvezzük. Valaki azt mondja erre, hogy milyen csórók vagyunk, hogy vadkempingezünk, stb., viszont vannak, akik pont ellenkezőleg elismerően csettintenek és "menőnek" tartják. Na mindegy, szerintem az a lényeg, hogy te élvezd, nem tudsz mindenkinek megfelelni amúgy sem és mellesleg gondolom nem is akarsz olyannak, akinek nem közelít az értékrendje a tiédhez. Legalábbis én így vagyok vele.
2010. nov. 28. 14:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Abszolút nem ciki, ha jó az idő én is biciklivel járok, pedig 2 autónk is van.
2010. nov. 28. 14:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem ciki, max rohadt kellemetlen és/vagy balesetveszélyes, ha esik, vagy havazik, vagy nagy hideg van.
2010. nov. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!