Egy hegyi túrának (műúton) neki lehet-e vágni egy átlagos kerékpárral?
Azert tartsd magadnal a mobilodat, hogy segitseget tudj kerni ha kell :P :)
De komolyra forditva a szot ... egy jo kerekparral semmi gaz, de azert a technika ordoge sosem alszik ... persze nem vihetsz magaddal minden cserealkatreszt, de azert a legszuksegesebbre mindenkepp keszulni kell. Persze azt se felejtsuk el, hogy egy ilyen alsobb kategorias masinaval egy kicsit embertprobalobb minden emelkedo. Szerintem nyugodtan vagj neki, de keszitsd fel a gepedet es szamolj aprobb javitasokkal.
Idovel ugy is kiderulnek a bringad gyengebb pontjai es valoszinuleg felfogod kelloen tuningolni. Ha Jozsibacsinak osszejon a kocsmabol hazafele a 165ezer eves csepeljevel, akkor mi bajod lehet :D
(mellékattintottam, bocsánat)
szóval a trekkingemen alacsony a kormány, hogy aerodinamikailag jobb legyen. Azt tapasztaltam, hogy sebességben nincs nagy különbség a három bicikli között. Ugyanúgy 18-20 perc a Közvágóhíd otthonról (8,5 km kb.).
Ez a Scwinn-Csepel teljesen jó aszfaltos hegyi túrára. Sőt, én még erdészeti földutakra is mentem a hasonlómmal régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!