Nehéz megtanulni városban menni kerékpárral? Vennék egy bicajt, hogy azzal járjak edzőterembe, esetleg dolgozni.
nem tudom én se venném fel hacsak nem országúton megyek
lényeg hogy lámpa legyen
Városban elvileg kötelező a mellény, azért érdekel.
Gyerekkoromban sokat bicajoztam, faluban...
Városban nem kötelező a mellény! Lakott területen kívül éjszaka és lakott területen kívül rossz látási viszonyok között kötelező. Az EN471-es szabványnak kellene elvileg megfelelnie, gyakorlatilag pedig nincs tapasztalatom, mert bár az én mellényem nem felel meg a szabványnak, még sose állított meg rendőr, hogy ő most akkor megmérné a fényvisszaverő felület nagyságát. Persze én mindig rendesen ki is vagyok világítva, amikor ez szükséges.
A városi forgalom megismerése pedig fokozatos, az elején érdemes elolvasni és megérteni a Kresz vonatkozó részeit (ki vannak gyűjtve, a "kerékpáros kresz" kifejezésre keress) meg a nohit keresőszóval megtalálható művet, aztán egy hét után újra (addigra már lesz tapasztalatod és jobban megérted, miről van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!