Milyen időjárás az, amikor nem lennél hajlandó kerékpárral menni dolgozni? Nekem kb.25 perc oda az út, emelkedős-lejtős, kicsit erdős részen. Hóban, jégben nem mennék, de esőben vagy szélben mennyire ajánlatos?
igen kell hozzá jogsi,csak azt hittem van mert írtad hogy dolgozni jársz és ma már szerintem elég ritka hogy nincs jogsija valakinek.
nekem sincs kocsim de a jogsit megcsináltam mert ma már fontos a munka szerzésnél is.
a pénz hiány,hát arra nem tudok mit mondani.
a kérdésedre nem tudok válaszolni mert amíg nem kerülök ilyen helyzetbe addig nem tudom.
nekem csak 2 kilométert kellet tekernem a melóba és úgy nem igazán zavart hogy hó van vagy szél vagy szakadó eső.
van itt egy öregpali, 60éves már biztos van,de ő bármilyen időben bicajjal jön min.10kilométerről.
még az árvíz sem állította meg. szerintem a biciklin fog meghalni is.
pedig neki futná mocira meg kocsira is.
ja és egy ezeréves bicajról van szó.
hasonlóan vagyok, engem próbálnak lebeszélni, de nekem csak a jég lesz a határ. hóban egyszerűen felteszel egy bordázottabb kereket, és kész. esetleg még ami veszélyes az erős szél. ráadásul erdő esetén védnek a fák is. 25 perc semmi, én 1-2 órás utakat szoktam megtenni
utálom a tömegközlekedést, nem is akarok eltunyulni, addig húzom majd ameddig tudom. igen, olcsóbb is. a mopednek semmi értelme szerintem. főleg nem 25perces útra. ahhoz b kategóriás(személygépkocsi) vagy kifejezetten mopedkategória megfelelő.
12:37
a jogsi is pénz, a robogó is, ha lenne bkategóriása, már kocsit is vett volna.
nekem sincs pénzem jogsira, és nem is akarok.
12:46
egyetértek, vannak izzadságmegfogó ruhák, amik szintén drágák, tehát a kérdezőnél felejtős, én egyszerűen megtalálom az egyensúlyt a testhő és a menetszél között. amire vigyázni kell a kézen kívül a fül és a torok
14:46
ez meg a másik, aki elvből bringás, meg életérzés, az nem teszi le sosem.
19:30
de a rövidnadrághoz van zoknid ugye? lehet pesten valahol kifejezetten ilyen bringás zoknikat venni? olyasmikre gondoltam, amik vékonyabb térdzoknik, esetleg télen picit vastagabb. vagy nyissak neki külön kérdést? :)
egyébként ha a ruházat kicsit drágább is kedves kérdező, hosszútávon megéri, mert egészsésgesebb, mint bármi más. és 5 hónap alatt visszahozza az árát a bérlettel összemérve egy átlagosabb bicikli.
utolsó: zokni kapható pl a berguban: [link]
Én max jeges esőben nem mennék tekerni, ha menet közben elkap a sima eső, az okés, de hogy folyton fejbe kapjon a jég, mint Newtont az alma, áh, kizárt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!