Milyen időjárás az, amikor nem lennél hajlandó kerékpárral menni dolgozni? Nekem kb.25 perc oda az út, emelkedős-lejtős, kicsit erdős részen. Hóban, jégben nem mennék, de esőben vagy szélben mennyire ajánlatos?
kérdező, én tegnap kb 3-4 órát tekertem úgy, hogy majd el fújt a szél, és közben volt hegymenet, meg biciklit vállra, kicsit csepergett, ráadásul szokásszerint elromlott+defekt, szerintem ezzel nincs gond.
a gond csak akkor van ha enni sincs időd, mert estére kimerült leszel, vagy másnapra beteg. erre kell figyelni, hogy mindig legyen benned erőforrás. +ilyen időben sál,kendő már mindenképp kell, igaz sebességtől és személytől függ
03:21
bocsánat, de ilyen zoknit a kínai piacon is kapok, 10edéért. ilyesmire gondoltam inkább: [link]
nekem jó a sima térdzokni is csak vékonyabb legyen, ne horgolt, abban megsülök. lehet végül bemegyek majd valami női harisnyaboltba, hátha van férfi méretben is térzokni
22:37
Nem, nincsen zoknim. Ill. ami van az nem zokni, hanem focis sportszár. Az térdig feljön és az nekem épp elég télre :) Nem megyek olyan nagy tempót MTBvel, hogy annyira huzat legyen a bringán.
tehát sportszár=drága márkás zokni
maradok a piacnál és térdzokni lesz
kösz a tippet
Szerintem vegyél a Lidlben síkabátot, ami kb 10k körül szokott lenni, és elég meleg (tapasztalat), ha nem találsz speciális, bringás zoknit, akkor a Lidlben sízokni (nem tudom mennyi de olcsó és meleg) és vegyél fel valami tapadós gatyát, hogy ne akadjon a tárcsába, vagy vegyél a tárcsára műanyag borítást, és akkor bőbb gatyát is fel tudsz majd venni. Hóban nem ajánlanám, hogy menj az erdőben, vagy kerüld meg, mert saras lesz, aztán majd megfagy minden a hidegebb időkben és akkor majd csak nézni fogsz.. De kisebb hóban nyugodtan mehetsz, Mo-on nem szokott nagy lenni. Esőben is menj nyugodtan, olyankor esőkabát, vagy ha nagyon hideg van, akkor vedd fel a síkabátot, és lehet kapni ilyen kenőcsöket kabátra, amiktől nem ázik át olyan könnyen - ez is tapasztalat, és használ. Amúgy én iskolába busszal megyek, egy esőkabátot hordok csak, egész évben - melegben nem. Ha nagyon hideg van, betűröm a pólómat és egy pulcsit veszek veszek fel, neked bringára lehet, hogy egy belebújós pulcsit is fel kéne venned (lehetőleg polár pulcsi) és azt is betűröd. Az a lényeg, ha melegen szeretnél öltözködni, akkor tűrd be a ruhákat egymásba, mert írtó sokat számít :) Menj el a Dechatlonba és nézz körül, jó cuccok vannak ott, a többire meg ott a Lidl. Nem kell márkás sízokni több ezerért, mert a Lidlben az elmúlt három évben mindig láttam sícuccokat (kabát, zokni, gatya) és nagyon jó minőségűek voltam, nem áztak át, nem fáztam bennük. Sok szerencsét :)
Utolsónak! Láttam párszor az elmúlt időben hasonló zoknit, amit linkeltél (hogy olyanra gondoltál) Filában és Nikeban, egész pofásan néztek ki. A helyi Lidl-be jár egy srác bringával és rajta szokott lenni, van filásban és nikeban neki, mint mondtam. Ezek alapján már el tudsz indulni szerintem, amúgy vastagnak tűntek, mert csak az volt a lábán, lehet hogy ahhoz kialakított pedál volt, vagy csak olyan vastag a talpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!