Ciki-e a bicajos ruha?
Elkezdtem kicsit komolyabban tekerni, és vettem gatyát, biciklis felsőt. De valahogy cikinek érzem, inkább ráveszek egy rendes gatyát, így viszont kényelmetlenebb, meg félig elveszik a lényege.
Nem is tudom, attól tartok, hogy ha meglátnak szomszédok, mit szólnak. Munkahelyre is jó lenne az alkalmasabb ruhában járni, de a kollégák főleg köcsögök bírnak lenni. Egyébként meg jó érzés felvenni, kellemesen bizsergető, lehet, hogy pont ezért érzem cikinek? :D
"Egyébként meg jó érzés felvenni, kellemesen bizsergető, lehet, hogy pont ezért érzem cikinek? :D"
Akkor neked fétised van :) Nem vagy vele egyedül, vannak erre szakosodott oldalak :)
Egyáltalán nem ciki. Gondolj bele, ha elesel bicajjal...
Szerintem egy koponyatörés "cikibb" , mint a biciklis ruha...
Munkahelyre miért ne?
Mindig normális bringás ruhában tekerek. Egyszer szólt be egy kollégám, de lerendeztem. "Nyugi, nem ebben fogok dolgozni. Az legalább olyan ciki lenne, mintha farmerban bringáznék."
Köszi a válaszokat! 3.: annyira azért nem súlyos a helyzet. :)
Azt nem írtam, hogy a munkába járás több mint 20km tekerést jelent. Meg lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, inkább az érdekelne, hogy mást is volt-e így, hogy kezdetekben cikinek érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!