Ciki az, hogy 10 évesen tanultam meg biciklizni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 19:20
1/8 anonim válasza:
Nem, miért lenne ciki? Van aki felnőttkorában tanul meg úszni, az sem ciki, inkább tiszteletre méltó, hogy sportolni szeretne.
Jó bringázást! ;)
2/8 anonim válasza:
Nem. Bátyám barátja 31 évesen tanult meg. Naés.
4/8 anonim válasza:
már miért lenne az? én is csak akkor tanultam meg most meg az az alap közlekedési eszközöm...
5/8 anonim válasza:
Osztálytársam anyja nem tud egyáltalán.
6/8 anonim válasza:
van egy barátnőm, 28 éves és nem tanították meg bringázni. Azt hiszem nem is akarták :S nagyon gáz..
Úgyhogy örülj neki, hogy sikerült Neked, ügyi vagy és erre legyél nagyon buszke !
7/8 anonim válasza:
sztem nem ciki én is mostanába fogom elkezdeni ha haza tudunk menni vidékre peströl mert itt nem lehet eggyáltalán megtanulni xD
8/8 anonim válasza:
Én 15 évesen és nem gáz egyáltalán. Ha valaki emiatt beszól akkor meg mondd neki, hogy PROBLEM?! : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!