Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi értelme a szobabiciklinek?

Mi értelme a szobabiciklinek?

Figyelt kérdés
dec. 22. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam, ajándékba. Nem tudom, milyen ötletből született, mert rendszeresen bringáztam, de épp azzal a céllal, hogy kimozduljak a természetbe. Persze hogy a szobabicikli porfogóként végezte.
dec. 22. 22:58
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Csomó előnye van a hagyományos bicóhoz képest, nem kell rá lámpa, macskaszem, csengő, nem kell olajozni a váltót, csapágyakat, nem lyukad ki a belsőgumi, és ha azzal ugrasz le a valahova nem kell lelakatolni se mert úgyse bírnának rápattanni és eltekerni vele.
dec. 22. 23:20
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Az enyémnek semmi.
dec. 23. 00:02
 14/21 kutyafule4 ***** válasza:
#4 nem magadból kell ám kiindulni.
jan. 3. 16:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Én pont azt szeretem a bringázásban, hogya természetben lehetek. Érezhetem az erdő illatát, nézelődhetek, hallgathatom a madarakat stb. A természet minden évszakban érdekes, télen a havas hegyek ugyanolyan lenyűgözőek, mint nyáron a zöld lombos erdők. Persze, be kell öltözni, esőben esőkabát kell stb. De hát ez egy ilyen sport, az ember néha saras lesz, néha vizes, de ilyen a természet.

El nem tudom képzelni, mi vinne rá arra, hogy a nappaliban tekerjek, akár egy "okosgörgőn" a TV-t bámulva... steril, unalmas önszívatás. Ugyanúgy kiköpöd a tüdőd, mint a természetben, de nem kapsz cserébe élményt.

Szóval szerintem a szobabicikli egy zsákutca. A legtöbb két hét után ruhafogasként végzi, majd a pincébe/padlásra költözik, onnan meg a Marketplace-re.

jan. 15. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
De miért köpöd ki a tüdőd? Ha mozogsz, éppen hogy jobban tudsz lélegezni mint folyamatosan mozdulatlanul. Pláne ha legalább fél-1 órát mozogsz. Pl ónos esőben is jól jöhet, persze más kérdés hogy kint jobb, de bent sem rossz, ahogy a benti futó gyaloglópad is jól jöhet, bár abból is van több fajta, lehet nem mind jó. Mondjuk olyat kell venni ami nem romlik el és tartós.
jan. 15. 17:33
 17/21 anonim ***** válasza:

15:

Ugyanígy gondolom, bár én elsősorban nem bringázok, hanem futok, túrázok, mászok.

A szabadtéri sportolás az élmény miatt idővel szenvedéllyé válik, amit nem is bírsz abbahagyni, fel sem merül az a probléma, hogy majd lustaságból nem csinálod. Nem véletlen, hogy ezzel szemben az otthkni gépek porfogóvá válnak, mert ott nincs ez a jutalom.

16:

Mert mondjuk nem végig síkon megy, hanem emelkedőn is. Vagy intervallozik. Aki rendszeresen sportol, az is csinál olyat, ami közelebb van a határaihoz.

Én futóként kimondottan rühellnék futópadon futni, az élményben teljesen más, mintha más sport lenne.

jan. 16. 11:58
 18/21 kutyafule4 ***** válasza:
Azt nem is vitatja senki, aki ép elmével rendelkezik, hogy a négy fal közötti meg a kinti bringázás nem ugyanaz, alma és körte.
jan. 16. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:

18:

Oké, csak egyén függő, hogy mekkora a különbseg, szerintem sokan vagyunk úgs, hogy a négy fal közötti bringázás egy szenvedés, a kinti meg egy szenvedély.

jan. 16. 16:03
 20/21 tothp ***** válasza:

18-19 Vannak például kevésbé szerencsés emberek, akik valamiért nem tudnak a szabadban biciklizni.

-nem tanultak meg

-bizonytalanok, félnek a forgalomban

-valamilyen egészségügyi problémájuk van

-stb-stb-stb.

Nekik lehet, hogy ez az egyetlen lehetőség, hogy valamelyest átmozgassák a testük bizonyos részeit.

jan. 16. 18:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!