Mi értelme a szobabiciklinek?
Én pont azt szeretem a bringázásban, hogya természetben lehetek. Érezhetem az erdő illatát, nézelődhetek, hallgathatom a madarakat stb. A természet minden évszakban érdekes, télen a havas hegyek ugyanolyan lenyűgözőek, mint nyáron a zöld lombos erdők. Persze, be kell öltözni, esőben esőkabát kell stb. De hát ez egy ilyen sport, az ember néha saras lesz, néha vizes, de ilyen a természet.
El nem tudom képzelni, mi vinne rá arra, hogy a nappaliban tekerjek, akár egy "okosgörgőn" a TV-t bámulva... steril, unalmas önszívatás. Ugyanúgy kiköpöd a tüdőd, mint a természetben, de nem kapsz cserébe élményt.
Szóval szerintem a szobabicikli egy zsákutca. A legtöbb két hét után ruhafogasként végzi, majd a pincébe/padlásra költözik, onnan meg a Marketplace-re.
15:
Ugyanígy gondolom, bár én elsősorban nem bringázok, hanem futok, túrázok, mászok.
A szabadtéri sportolás az élmény miatt idővel szenvedéllyé válik, amit nem is bírsz abbahagyni, fel sem merül az a probléma, hogy majd lustaságból nem csinálod. Nem véletlen, hogy ezzel szemben az otthkni gépek porfogóvá válnak, mert ott nincs ez a jutalom.
16:
Mert mondjuk nem végig síkon megy, hanem emelkedőn is. Vagy intervallozik. Aki rendszeresen sportol, az is csinál olyat, ami közelebb van a határaihoz.
Én futóként kimondottan rühellnék futópadon futni, az élményben teljesen más, mintha más sport lenne.
18:
Oké, csak egyén függő, hogy mekkora a különbseg, szerintem sokan vagyunk úgs, hogy a négy fal közötti bringázás egy szenvedés, a kinti meg egy szenvedély.
18-19 Vannak például kevésbé szerencsés emberek, akik valamiért nem tudnak a szabadban biciklizni.
-nem tanultak meg
-bizonytalanok, félnek a forgalomban
-valamilyen egészségügyi problémájuk van
-stb-stb-stb.
Nekik lehet, hogy ez az egyetlen lehetőség, hogy valamelyest átmozgassák a testük bizonyos részeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!