Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi értelme a szobabiciklinek?

Mi értelme a szobabiciklinek?

Figyelt kérdés
tegnap 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Hogy lehessen használni.

Főleg ilyenkor, amikor kint k. hideg van.

tegnap 18:18
 2/13 tothp ***** válasza:
89%
Én azzal megyek hómofiszba.
tegnap 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Pl.: fogyni, karban tartani a testet (a lábakat-combokat), unaloműző, a kitartást erősíti.
tegnap 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehessen mire teregetni.

De ha ráírod, hogy spinning, máris más a cucc hírértéke, de attól még ugyanolyan jól lehet rá teregetni.

tegnap 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Unaloműzőőő??? Rohadt unalmas. A Tv nézést is megunod vele.
tegnap 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is csak annyi értelme volt, hogy ruhaakasztónak használtam. Pedig normál biciklivel sokat tekertem, de ezen 10 perc után meguntam.
tegnap 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
2 Én is, és azzal is jövök, haza meg a cuccokért is ha jön a futár.
tegnap 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
36%

1:

Mikor van olyan hideg a hazai éghajlaton, hogy a kerékpár problémás lenne kint?

tegnap 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Ónos eső, szélvihar, erős zápor, hó, 40 fok, szaharai por, szeméttel tüzelés szmog előfordul.
tegnap 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Porfogónak, ruhaakasztónak talán jó. Ez nem vicc, az otthonra bett fitness gépek a statisztikák szerint az esetek több mint 90%-ában porfogóként végzik. Az ok az, hogy a többség azért veszi meg otthonra, mert alapból képtelen rávenni magát a sportolásra, hogy kimenjen a szabadba futni, bringázni, sétálni, stb., vagy elmenjen konditerembe, uszodába, illetve bármilyen sportklubba, de úgy gondolja, hogy ha ott van a nappalijában a szobabicikli, futópad vagy más gép, akkor majd rendszeresen fog mozogni. Persze mivel a nem mozgásának nem az az oka, hogy kint hideg van vagy messze van és macerás az uszoda, ezért néhány hétig vagy max. 1-2 hónapig tart a lelkesedés, és azután abbahagyja, onnantól kezdve csak porfogó az otthoni gép.

Bátyámnál például ez le is zajlott, sőt ő vett egy másikat is költözéskor, a régi szüleimhez került akkor, akiknél szintén csak egy rövis ideig volt a nappaliban, majd ment a pincébe.

Akik mégis tartósan használják a szobabiciklit vagy futópadot, azok azok, akik azelőtt is rendszeresen sportoltak, a szobabicikli vagy futópad meg csak kiegészíti ezt. Mert egyenletesen lehet használni bármely körülmények között. Pl. egy lelkes bicajos kimegy télen is bringázni, de nyilván nem fog intervallozni a jeges úton.

tegnap 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!