Futárkodáshoz milyen biciklifajtát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szegedről lenne szó, tehát sík terepről.
Országúti megteheti? Vagy esetleg crosstrekking?
2023. okt. 27. 18:54
11/15 anonim válasza:
így válaszoljon az ember bármire is, egyszer írok ide valamit h szerintem egy trekkinggel teljesen jó (nekem bejött), rögtön nulla százalékot kap
12/15 anonim válasza:
Ma egy kempingeset láttam, nagy kék dobozzal. :)
13/15 anonim válasza:
Foxi bringa a legjobb futárbringa
14/15 anonim válasza:
Robogó eroller jobb , eleinte drága de nem vesz ki az erőből koncetrálásból mint a tekerés . Hőség szél eső vihar megtépázza az embert , fel le futni az emeleteken , kiszáradas izzadás . Haver 15 evig japan robogóval majdnem dupláját kereste a cégnel mint barmelyik bringásuk. Gyorsabb pontosabb volt. Így is volt stressz , de 3 havonta a szervíz új ruhák védőszerkó kellett .
15/15 anonim válasza:
11. Így működik a gyk. Aki nem ért valamelyik válasszal egyet, az lepontozza, aki egyetért az meg fel.
Senki nem értett veled egyet, ezért lepontoztak.
Mondjuk én csak 1db 0%-oasat látok, a 2-est, arra meg válaszolt a 3as, hogy miért nem jó. Mondjuk az nem trekinget ajénlott, hanem városi biciklit.
A 8-as ajánlott trekinget, de az meg nem 0%-os. Lehet, hogy azóta lett 37%-os. Az meg szerintem azért lett lepontozva, mert tökmindegy az évszak, annyi hó nem esik mostanában, hogy azért széles gumi kelljen, vizes úton meg ugyanúgy nem számít, nem 60-nal megy és nem széles, mint egy autógumi, hogy vízre felfutásra kelljen számítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!