Ajánlás kimondottan városi és futárkodáshoz (férfi) bringa?
valami agyváltos gép. Azt kevésbé kell karbantartani, mint a láncváltosat.
Meg alapból a hajtás egyszerűbb,probléma mentesebb.
Szerrintem telós hogy kényelmes legyen és mindenképp tárcsafékes,nem a kivagyisag miatt,hanem mert időjárás független,és nincs probléma ha nyolcas vagy toji megy felnibe.
De ezek csak ajánlások,te tudod mivel akarsz dolgozni.
Agyváltós drágább és nehezebb, de az tény, hogy karbantartani nem kell.
A tárcsafék jó, de csak a hidraulikus, az meg drága.
A kettő kombinációja (agyváltó+tárcsafék) szerintem nagyon ritka - ha van.
A teleszkóp szerintem megintcsak plusz súly, karbantartás és ár. Városban teleszkóp felesleges, még ha rosszak is az utak.
Milyen város? Lapos? Hegyes?
Mennyit tekernél naponta? Mennyi ideig futárkodnál - mármint hány hétig vagy hónapig tervezed? Mennyit szánsz rá? Hajlandó lennél-e megtanulni a karbantartást, karban is tartani és cserébe láncváltósat venni, ami könnyebb és nagyobb a választék?
https://www.youtube.com/watch?v=mMzlPGRuDzo
ajánlom a sárocot, jól nyomja. kérdés esetén szerintem suívesen segít
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
4.válaszoló Kérdésekre válaszom: Lapos város, naponta 4-5órát használnám, pár hónapig tervezem, az összeg amit költenék rá max. 100-120.000 FT.
Ja lapos városba fixi az ideális vagy ss.(inkább ss,a fixi para lehet tapasztalat nélkül)
Lehetőleg nézzenki xarul,hogy ne kívánjameg a csibész.
Legyen könnyű, keskeny nagynyomású gumikkal (könnyen gyorsítható és kis gördülési ellenállás), a lehető legegyszerűbb szerkezettel (minél kevesebb meghibásodási lehetőség), könnyen beállítható, megbízható fékekkel (sűrűn fogod használni és fékbetétet cserélni), a lehető legközönségesebb alaktrészekkel (az út szélén is javítható), megszabadítva minden felesleges alkatrésztől...
Mindenki másra esküszik, de nem véletlenül terjedtek el a futárok körében a fixik (mondjuk ahhoz már gyakorlat kell) és a könnyű, outi jellegű egysebességesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!