Mit gondoltok erről a két bicikliről? Első (felnőtt) bringám venném futárkodáshoz és túrázáshoz.
Nem értek hozzá, így használtat nem merek venni, és nincs sok pénzem, ezeket pedig lehet szép kártyával fizetni, szóval az alábbi kettőt találtam. Szerintetek ezek nagyon ócskák? Bp-re futárkodáshoz és aszfalton, enyhébb terepen való túrázáshoz fogom használni.
Hát....
1. futárkodáshoz valaki még a vázon a festést is szétkaparja, hogy ne legyen olyan megnyerő a tolvajoknak
2. ha rendesen hajtod, akkor számít a tömeg, ezeknek meg van
3. ha rendesen hajtod, ezeket az alkatrészeket szét fogod hamar nyírni (kotyogni fog a középrész, elnyíródik a racsni-lánctányér, megnyúlik a lánc, de nekem annó gagyibb pedál is megcsavarodott, meg 52-es fogszámú rsx első tárcsa és hajtókar :DDD bár én versenyszerűen nyomtam :D )
4. bármilyen bringa is, kb. fék, fékpofák és gumi azonnal csere... utóbbiból egy pár, amivel nehezebben kapsz defektet és stb.. máris egy tizes... rendes fékpofa, ami fog is, megint... rendes fék mégmegint...)
5....6..7..
én nem is ugyan azt használnám futárkodásra és bármi más használatra.... utóbbi legyen fsza, előbbi meg költséghatékony és strapabíróbb és olcsó... mert esélyesen ellophatják
Ezekkel csak a baj lesz! Annyira gagyik az alkatrészek, hogy fél év alatt csak a váz marad, ha minden nap 60-100km-t beleraksz futárkodással!
Régebbi országútival szoktak futárkodni, mert olcsón kapsz fullos felszereltséget de mivel régi így elég rá 2 lakat míg felviszed a kaját, nem kell mellé 3 harci kutya is..
első klasszikus mongoosed alap változat már vagy 15éves forma a trekkingek legalapja
neuzer:Esztergomi Magyar termék Neuzer Úr munkáját dicséri
voltaka családban neuxer x1 x2es széria trekkingek azok középesen jól voltak alkatrésszel szerelbve és nagyo korrekt áron mérték...de akkor még a giant volt a fő márka ez mellék akkor megtehették manapság nemtudom mennyire éri meg..ráse néztem csak az elsőre....
neuzer+1
Ba.szki láttam ma a Régiposta utcában egy szőke sportos futárcsajszit netpincéres táska talán?!?
utóbbi időben ennyire tökélete tartást outin nem láttam nőtől-konkrétan versenypozicióban bátran ült rajta a kis szöszi!!!
gratula így ismeretlenül is!
Sengbao?!? shhimaNó-segg.be ba.szó
melyik a legjobb?!?-az akasztott asszó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!