Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklis futárkodásra szerinte...

Biciklis futárkodásra szerintetek jó lenne egy cruiser?

Figyelt kérdés

2021. aug. 14. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 14. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan Mol Bubival is futárkodnak.

(Nem tudom, hogy próbáltad-e őket. Rettenetesen rossz hosszútávon ülni rajta és fárasztó tekerni. Kb arra jó hogy túristák rövid távokra menjenek vele vagy időnként városon belül Aból Bbe eljutni)

Tehát lényegében mindegy.

Én mountain bike-okra esküszöm.

Ha le kell menni lépcsőn, lejtőn vagy csak kicsit dinamikusabban kell menni az autók között ez a tökéletes.

Pl.: Sokszor volt, hogy keskeny utcában kb 1 km hosszú sor állt (Népszinház utcával párhuzamosan nem tudom a nevét) ahol lehetetlen a kocsik között elmenni és a járda is keskeny sokszor emberekkel. Így ha nem akarsz 10 percet ott várni. Meglehetősen kreatívan kell fel-le járkárkálnod a járdáról és autók között menni.

Nehéz, merev cruiserrel ezt nem lehetne kényelmesen csinálni.

2021. aug. 14. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Okádék , látványos és kimerült a téma .Retro versenygep vekony gumikkal duplafalu kerekekkel esetleg egysebességes városi canga jó . Mezei trekkung slick gumikkal ...
2021. aug. 14. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden bringa jó, amivel lehet haladósan tekerni és kibírható a nyergében több óra.
2021. aug. 14. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, de annyiért van erre sokkal alkalmasabb bringa is.
2021. aug. 16. 09:04
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Én ilyen tekerésre kerülnék minden olyan lovat, aminek az alapvető beállítása egy függőleges felsőtestű ülő helyzet.

Állatira nem hatékony, tehát fárasztó.

Ezzel lehet kényelmesen, tötymörögve csalinkázni a sétálóparkok útjain, de ha forgalomban, tempót is akarsz menni, akkor felejtős.

2021. aug. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!