Biciklis futárkodásra szerintetek jó lenne egy cruiser?
Konkrétan Mol Bubival is futárkodnak.
(Nem tudom, hogy próbáltad-e őket. Rettenetesen rossz hosszútávon ülni rajta és fárasztó tekerni. Kb arra jó hogy túristák rövid távokra menjenek vele vagy időnként városon belül Aból Bbe eljutni)
Tehát lényegében mindegy.
Én mountain bike-okra esküszöm.
Ha le kell menni lépcsőn, lejtőn vagy csak kicsit dinamikusabban kell menni az autók között ez a tökéletes.
Pl.: Sokszor volt, hogy keskeny utcában kb 1 km hosszú sor állt (Népszinház utcával párhuzamosan nem tudom a nevét) ahol lehetetlen a kocsik között elmenni és a járda is keskeny sokszor emberekkel. Így ha nem akarsz 10 percet ott várni. Meglehetősen kreatívan kell fel-le járkárkálnod a járdáról és autók között menni.
Nehéz, merev cruiserrel ezt nem lehetne kényelmesen csinálni.
Én ilyen tekerésre kerülnék minden olyan lovat, aminek az alapvető beállítása egy függőleges felsőtestű ülő helyzet.
Állatira nem hatékony, tehát fárasztó.
Ezzel lehet kényelmesen, tötymörögve csalinkázni a sétálóparkok útjain, de ha forgalomban, tempót is akarsz menni, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!