Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Futárkodás pedeleccel?

Futárkodás pedeleccel?

Figyelt kérdés

Lehet napi kb. 8 órás futárkodásra használni őket, vagy annyit nem bír ki az akksijuk?

Ilyenekre gondoltam, drágabbat nem tudnék venni ezektől:

[link]

[link]

[link]

2023. jan. 31. 19:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora rásegítéssel dolgozik.

Ha nagyon ecoba nyomod kibírhatja (olyankor 100km-t is elbír)

2023. jan. 31. 19:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a gagyik biztos hogy nem mennek el 100 km-t.
2023. jan. 31. 20:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezek a "gagyik" is 250-be kerülnek. Miért ennyire túlárazottak?
2023. jan. 31. 20:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket meg ne vedd!!

Tudom hogy a 250k sok pénz egyeseknek. De kerékpárra kevés. Elektromos kerékpárra meg pláne kevés! Munkába használt kerékpárra meg még plánébban kevés!

Ha nem túl dimbes-dombos városban futárkodsz, akkor erőnlét kell neked, nem pedelec. Főleg nem ilyen. Ezek ócska, sz.r, vacak, gagyi, selejt, ipari hulladékok! Ennyi pénzért inkább vegyél egy robogót és vidd azzal a pizzát az embereknek.

EZekben vacak a motor, az akksi gyenge. Emellett mint kerékpár is sz.r... minden alkatrésze a leghulladékabb cucc amit találni a polcokon.

Kb a 20. címnél dőlne ki alólad.

2023. jan. 31. 22:27
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
250-ért normál bicikliből is csak gagyit kapsz, nem hogy elektromosból. Felejtsd el. Vegyél egy használt fitnesst 250-ért, azzal lehet menni rendesen. Ha rendszeresen futárkodsz, előbb-utóbb megerősödsz annyira, hogy nem kell elektromos rásegítés.
2023. febr. 1. 07:11
 6/20 anonim ***** válasza:

Ezek gyagyik!

Ne ezt vedd

2023. febr. 1. 09:47
 7/20 A kérdező kommentje:

Jólvan, köszönöm meggyőztetek. Ha ennyien mondjátok, akkor biztos igaz is.

De azért azt már tényleg túlzásnak tartom, hogy 250-ért is csak használtan lehet normális biciklit venni.. a másik opció a amit kinéztem az ez:

[link]

Végülis az tényleg jó érv, hogy egy idő után úgyis hozzászokik az ember a sok tekeréshez, megedződik. Most egy 18 kilós montival nyomom, szóval ez után szerintem ég és föld lesz a különbség egy vékonyabb kerekű outi bringa még ha nem is a legdrágább..

2023. febr. 1. 14:16
 8/20 A kérdező kommentje:

"Vegyél egy használt fitnesst 250-ért, azzal lehet menni rendesen."

Az a baj, hogy nem vagyok nagyon képben, mik a jó választások márka szerint. Írnátok konkrét márkákat/típusokat, amikben valószínű nem csalódnék?

2023. febr. 1. 14:18
 9/20 anonim ***** válasza:
Rettentő nagy tehetséged van a rossz biciklik kiválasztásában... Ez a Neuzer pont olyan szar, mint a montid, ráadásul egy versenygeometriára van rátéve egy egyenes kormány. Ezzel nem sokáig fogsz futárkodni, mert fájni fog mindened rajta 40 km után. Nem hosszú távra van és az alkatrészek sem arra vannak rajta tervezve, hogy minden nap 60-80-100 km-t tekerd.
2023. febr. 1. 14:20
 10/20 A kérdező kommentje:
Jolvan, akkor te mit ajánlasz?
2023. febr. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!