Futárkodás pedeleccel?
Lehet napi kb. 8 órás futárkodásra használni őket, vagy annyit nem bír ki az akksijuk?
Ilyenekre gondoltam, drágabbat nem tudnék venni ezektől:
Attól függ mekkora rásegítéssel dolgozik.
Ha nagyon ecoba nyomod kibírhatja (olyankor 100km-t is elbír)
Ezeket meg ne vedd!!
Tudom hogy a 250k sok pénz egyeseknek. De kerékpárra kevés. Elektromos kerékpárra meg pláne kevés! Munkába használt kerékpárra meg még plánébban kevés!
Ha nem túl dimbes-dombos városban futárkodsz, akkor erőnlét kell neked, nem pedelec. Főleg nem ilyen. Ezek ócska, sz.r, vacak, gagyi, selejt, ipari hulladékok! Ennyi pénzért inkább vegyél egy robogót és vidd azzal a pizzát az embereknek.
EZekben vacak a motor, az akksi gyenge. Emellett mint kerékpár is sz.r... minden alkatrésze a leghulladékabb cucc amit találni a polcokon.
Kb a 20. címnél dőlne ki alólad.
Jólvan, köszönöm meggyőztetek. Ha ennyien mondjátok, akkor biztos igaz is.
De azért azt már tényleg túlzásnak tartom, hogy 250-ért is csak használtan lehet normális biciklit venni.. a másik opció a amit kinéztem az ez:
Végülis az tényleg jó érv, hogy egy idő után úgyis hozzászokik az ember a sok tekeréshez, megedződik. Most egy 18 kilós montival nyomom, szóval ez után szerintem ég és föld lesz a különbség egy vékonyabb kerekű outi bringa még ha nem is a legdrágább..
"Vegyél egy használt fitnesst 250-ért, azzal lehet menni rendesen."
Az a baj, hogy nem vagyok nagyon képben, mik a jó választások márka szerint. Írnátok konkrét márkákat/típusokat, amikben valószínű nem csalódnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!