Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Futárkodáshoz milyen biciklit...

Futárkodáshoz milyen biciklit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Országúti jó döntés lehet? Vagy inkább egy aluvázas monti? Főleg a kátyúk miatt tartok az országútitól. Használtat is hajlandó vagyok venni és maximum 200k-t szánnék rá, de az már tényleg a plafon, szeretném olcsóbban megúszni ha csak nem kínál sokkal nagyobb előnyöket az ennyivel drágább bicikli.
2023. jan. 22. 16:26
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
63%
Kemping
2023. jan. 22. 16:45
 2/36 anonim ***** válasza:
44%
Minel konnyebb legyen, minel egyszerubb, hogy keves dolog tudjon elromolni rajta. Fixi/SS, 2 fek, vilagitas, slussz.
2023. jan. 22. 16:58
 3/36 A kérdező kommentje:

A Fixik egysebességesek igaz? Ebből konkrétan milyen típust/márkát ajánlotok?

Hogy könnyű legyen az az egyik legfontosabb szempont talán azt aláírom, akkor gondolom valamelyik alu vagy karbon szálas vázú lenne jó választás.

2023. jan. 22. 17:15
 4/36 A kérdező kommentje:
Ajánlották még a régi típusú verseny bringákat is többen, de még nem tudtam dűlőre jutni. Van aki meg a montikra szavaz, mert azok a legstrapabíróbbak.. hát így nehéz ha mindenki mást mond.
2023. jan. 22. 17:17
 5/36 A kérdező kommentje:

[link]

Most ezzel a montival tolom egyébként, de ez már régebb óta meg van, akkor még nem nagyon volt tervben a futárkodás, csak melóba jártam vele. Viszont ha van futárkodásra alkalmasabb bicikli, akkor veszek egyet csak arra a célra.

2023. jan. 22. 17:26
 6/36 anonim ***** válasza:

Jezusom... az a Galaxy monti kb. 18 kilo lehet, nem szakadsz meg vele a varosban? Ertem en h. strapabiro, de dognehez.

Fixit/SS-t inkabb epiteni szoktak, tipikusan outi vazra, es tenyleg csak a legszuksegesebb felszereles van rajta.

2023. jan. 22. 18:33
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Én valami régi outit javaslok, viszont egyenes kormánnyal. 60-80 rongy körül már kapsz jót. Megfelelő karbantartás mellett gyorsak, megbízhatóak és könnyűek ezek a bicók. Illetve nem kár érte, hogy amortizálódik, vagy ha netán ellopnák, vagy baleset érne.
2023. jan. 22. 18:55
 8/36 anonim ***** válasza:
A régi outinál is célszerűbb valami régi városi bicó, 6-7 sebességgel (szokták félversenynek is hívni), ezeknek kényelmes a kormánya és van pl. sárvédő is rajtuk, ami esős időben nagyon hasznos. Aluvázas a régiekből ritka (bár nekem van egy ilyen is), de cr-mo vázast találhatsz, azok könnyűek.
2023. jan. 22. 19:13
 9/36 anonim ***** válasza:
70%
Ja, van egy 18 kg-os, dög nehéz trekkingem is, de azzal eszembe nem jutna futárkodni :(
2023. jan. 22. 19:21
 10/36 A kérdező kommentje:
Nincs azért 18 kiló, de van súlya érzem. Eddig csak 3-4 órás műszakokat vállaltam, a végére el is fáradtam rendesen, de mivel még nem olyan rég kezdtem a futárkodást, ezt inkább annak tudtam ezt be hogy még edzetlen vagyok.
2023. jan. 22. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!