Futárkodáshoz milyen biciklit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Országúti jó döntés lehet? Vagy inkább egy aluvázas monti? Főleg a kátyúk miatt tartok az országútitól. Használtat is hajlandó vagyok venni és maximum 200k-t szánnék rá, de az már tényleg a plafon, szeretném olcsóbban megúszni ha csak nem kínál sokkal nagyobb előnyöket az ennyivel drágább bicikli.2023. jan. 22. 16:26
11/36 A kérdező kommentje:
Akkor az országúti/verseny bringa lesz a nyerő, értem. És a kormány ne legyen olyan visszahajló, hanem egyenes. Egyébként még nem is mentem soha az életemben tipik visszahajló kormányú verseny bringával, szóval tuti nagyon szokatlan lenne..
2023. jan. 22. 20:06
13/36 anonim válasza:
Jaj, ebből a "Vigorshop"-ból inkább ne vegyél semmit..
14/36 A kérdező kommentje:
Gyanús is.. a modern versenybiciklik nem ennyibe kerülnek.
2023. jan. 22. 20:44
15/36 anonim válasza:
Hát, én még mindig a városi bicajokra szavaznék, használtra. Ennyiből, mint ez a "vigoros vicc", már valami normális használtat találhatsz.
Futárkodáshoz olcsó, de strapabíró bringa kell. Újonnan ez az árkategória csak az előbbi feltételt teljesíti...
16/36 A kérdező kommentje:
2023. jan. 22. 21:06
17/36 A kérdező kommentje:
Ezek a fixik sem épp olcsóak ám, attól hogy annyira egyszerűek.. 150 alatt nem is találtam.
2023. jan. 22. 21:14
18/36 anonim válasza:
Valami ilyesmire gondoltam, mert ez szerintem nem is outi, hanem igazából városi (city bike). De ne pont ezt, mert igencsak szűkszavú a leírás az eladó részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!