Futárkodáshoz milyen biciklit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Országúti jó döntés lehet? Vagy inkább egy aluvázas monti? Főleg a kátyúk miatt tartok az országútitól. Használtat is hajlandó vagyok venni és maximum 200k-t szánnék rá, de az már tényleg a plafon, szeretném olcsóbban megúszni ha csak nem kínál sokkal nagyobb előnyöket az ennyivel drágább bicikli.2023. jan. 22. 16:26
21/36 A kérdező kommentje:
Mindegy nem most rögtön veszem meg, már lehet nem is él azóta a hirdetés.. de most már így legalább képben vagyok milyet érdemes majd vennem erre a célra. Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 22. 21:31
22/36 anonim válasza:
Ezek már közelítenek. Az első cr-mo vázas, az könnyű. Viszont a 3x7-es váltó felesleges városba, és sárvédő nem ártana rá (persze azt rakhatsz fel).
24/36 anonim válasza:
Ezt én is láttam. De azt tudd, hogy a fixit meg kell tanulni kezelni. Tudtommal az igazi fixi "örökhajtós", nem állhatsz le a tekeréssel csak úgy gurulni.
25/36 A kérdező kommentje:
2023. jan. 22. 22:05
26/36 anonim válasza:
27/36 MGéza válasza:
Hát, vagy esetleg egy cross-trekking. A cucc úgyis a hátadon lesz, sárvédő mehet rá, 40-47 széles jó mintás vagy városi gumik, sebesség és menetstabilitás ideális kombinációja szerintem. Én a villamossínek hegyes szögben keresztezése, a macskakő miatt nem preferálnám a 28-32 széles gumikkal szerelt egyenes kormányos fitnesz-városi gépeket. Van elég szép, jól felszerelt választék:
28/36 anonim válasza:
Capriolo Sunrise 28 trekking Kerekparcity 98 000 , új garanciás . Kipróbalod ha jobb városi és vékonyabb köpenyt kap. Használt mindig lutri nyitásként csak anyagba ráköltesz 25-30 ezret plusz a szerviz dij, aztan simán többe vagy .
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Most a singlespeed-eket nézegettem. Feltűnt hogy szinte egyiken sincs sárvédő, ami azért elég fontos lenne. Ezt mennyire problémás megoldani hogy legyen rajtuk?
2023. jan. 28. 12:03
30/36 A kérdező kommentje:
Illetve az országútiakon se nagyon látok..
2023. jan. 28. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!