Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Futárkodáshoz milyen biciklit...

Futárkodáshoz milyen biciklit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Országúti jó döntés lehet? Vagy inkább egy aluvázas monti? Főleg a kátyúk miatt tartok az országútitól. Használtat is hajlandó vagyok venni és maximum 200k-t szánnék rá, de az már tényleg a plafon, szeretném olcsóbban megúszni ha csak nem kínál sokkal nagyobb előnyöket az ennyivel drágább bicikli.
2023. jan. 22. 16:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Sárvédőt gond nélkül lehet rá rakatni. Csak arra kell figyelni, hogy elférjen a villa és a gumi között. Nekem olyan van, hogy a 37-es külső gumi mellé épp csak bele nem ér a sárvédő :(
2023. jan. 28. 12:18
 32/36 A kérdező kommentje:

Igen ezen is gondolkoztam, hogy talán jobb lenne újat venni.

Viszont ha jól tudom akkor új bicikli vásárlása esetén vállalnod kell pluszban egy beüzemeltetési költséget is, csak úgy lehet érvényesíteni a garanciát. Bár nyilván még így is megérősebb lehet, ha valamit javítani kell..

2023. jan. 28. 12:31
 33/36 anonim ***** válasza:

" Országúti vagy Városi kerékpár " :

https://www.youtube.com/watch?v=D_3pZ3YU2Xs

2023. jan. 29. 19:37
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos volt ez a videó is.
2023. jan. 31. 11:23
 35/36 A kérdező kommentje:

Ezzel szemezgetek most egyébként:

[link]

2023. jan. 31. 15:10
 36/36 MGéza ***** válasza:

Erre a célra teljesen jó is:

Nem drága, a vázba mások tapasztalata alapján 32mm vagy szélesebb gumi is mehet. Városban nem mennék 32-es méret alá.

2023. jan. 31. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!