Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi sport értéke van annak...

Mennyi sport értéke van annak ha valaki ebike-al biciklizik? (Enduro)

Figyelt kérdés
Ha veszek egy elektromos enduro biciklit, mert azzal könnyebb felmenni a közeli hegyekre, akkor azzal is le lehet fáradni, csak ugyan annyi idő alatt nagyobb utat tudok megtenni vele?
2022. júl. 24. 08:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én valahogy mindig távban gondolkodom, a kilométerket gyűjtöm, és arra vagyok büszke a hét végén, a hónap végén, az év végén, hogy mennyi sok jött össze. :) Nekem ez a szempont.

De mondom, kezdelek érteni. Viszont abban azért gondolom megállapodhatunk, hogy egy balaton körbe sokkal többet kell beletennem mint neked, remélem ebben nincs vita. :)

2022. júl. 26. 11:37
 32/45 anonim ***** válasza:
Ja, és a kilométergyűjtés úgy édes, ha segítség nélkül érem el. :) Ezért is gondolom azt, hogy nagyobb a sportértéke így. De minden nézőpont kérdése ugyebár.
2022. júl. 26. 11:51
 33/45 anonim ***** válasza:
Pulzusmérővel tekered az e-bike-ot?
2022. júl. 26. 12:37
 34/45 anonim ***** válasza:
56%
Én a lábammal szoktam....
2022. júl. 26. 12:55
 35/45 anonim ***** válasza:
Igen abban egyetértek, hogy adott távot könnyebben teszek meg, ez logikus, én amúgy órában mérem hétköznap tekerek 2x2órát, hétvegente pedig általában szezonban ha az időjárás engedi 2x5 órát közben pedig vadkemping éjszaka
2022. júl. 26. 13:43
 36/45 anonim ***** válasza:
5órán át távolodok otthonról nem használom mindig a rásrgítést, csak ha indokolt, 5óra után elkezdem keresni az alkalmas helyet a vadkempingre, közben beesteledik, megtalálom a helyet, felverem a sátrat, vacsi, alszok, aztán hajnalban meditálok reggeli kávé, aztán megyek haza.
2022. júl. 26. 13:45
 37/45 anonim ***** válasza:

#34!

Tehát nem és az értelmes válaszolás sem megy.

2022. júl. 26. 13:56
 38/45 anonim ***** válasza:
Azért ha mondjuk felmész egy bringás csopiba fb-n, senki nem azzal büszkélkedik, hogy hány órát tekert, hanem hogy hány kilométert. Szóval nekem ez az órában mérés fura. De mindegy is ez. Ha te 5 órát tekersz, meg én is 5 órát tekerek, szerintem megint csak én adtam bele többet. Illetve ha te 100 kilométert tekersz, meg én is, akkor is én adtam bele a többet. Tehát neked vagy 10 órát kell tekerned, vagy 200 km-et, hogy ugyan azt a sporétéket érd el mint én.
2022. júl. 26. 14:01
 39/45 anonim ***** válasza:

#38!

Igen, így születnek az alföldi 100+ km-es group ride-ok.

Egy 60 km-es hegyi tekerésnek a közelében sincs a sportértéke.

Aki km-rel büszkélkedik, az pont' nem érti a lényeget. Persze mindenkinem nagy dolog az első 50-es vagy 100-as kör, de a táv önmagában semmit sem jelent.

Ahogy az idő sem. Mert 10 órás 20 km-nek sincs sportértéke.

Nem véletlenül kérdeztem a pulzusmérést, mert egy HRSS-nek lenne értelme...

De a számok makacs dolgok.

2022. júl. 26. 15:09
 40/45 anonim ***** válasza:
Én ezt értem. Mint ahogy pl az sem mindegy hogy milyen időben mész. Pl 35 fokban 20 kilométer lehet több, mint 20 fokban 60 km. Én amúgy használok pulzusmérőt is, valóban abból látszik csak igazán.
2022. júl. 26. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!