Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vidéki bringázáskor hol állsz...

Vidéki bringázáskor hol állsz meg pisilni?

Figyelt kérdés

[link]

Pl egy fentihez hasonló egész napos biciklizésnél.

A bringaút mellett bokorban pisilni nem ciki? (Ha pl más bringások távolabb meglátnak)

A kézmosást kézfertőtlenítővel megoldanám.

2022. júl. 9. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Bárhol, ahol nem lát senki, vagy ha épp nem jár arra senki. Kézmosás meg...van egy trükköm: tiszta szokott lenni a himbilimbim és nem pisilem le!
2022. júl. 9. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék egy félreeső helyet, ahol nem látnak meg, vagy nem olyan sűrű a forgalom, hogy gond nélkül belefér a pisilés út mellett, mert senki nem jön addig. A kézmosást pedig fertőtlenítővel oldanám meg.
2022. júl. 9. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
és ha véletlen meglátnak, akkor mi van? elárulom: semmi.
2022. júl. 9. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ösztönszerüen, a természet rejtekében. Ott minek a kézmosás... Én egyébként is előtte szoktam, ha van lehetőségem.
2022. júl. 9. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell attól félni, ha már nem bírod az csak a bicajozás kárára megy, mert ha nagyon kell pisilni, akkor a bicaj tekerése se olyan, mintha nem kellene, mert folyton azon agyalsz. Fogod magad azt félreállsz valahol, ha meglátnak semmit se fognak mondani, mert most mit mondjon? A természet nagy úr és ha kell, hát kell. Mondjuk férfiaknál nem probléma és most tényleg félreállok és nyomok egyet, ha meglát valaki, hát meglátott, de nagy ügy...

Nőknél szerintem kicsit jobban félre kell húzodni, mert az "körülményesebb" , mint nekünk férfiaknak, bár én már láttam olyant is, hogy a nuni szemközt nézett velem az út szélén, mert a nő elnyomta lazán, mondom "szép bozótos" a táj, nevetett egyet azt mentem tovább, ennyi volt. (mondjuk, ha nem lett volna párom lehet tovább nyomtam volna, hátha lett volna ez az, de én tisztességes vagyok és tovább gurultam :D)

2022. júl. 9. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy értem, mi a probléma. Keresel egy botózost és intézkedsz. Vagy mégis hogy képzeled el?
2022. júl. 10. 00:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem állok meg. előkapom ,a lábamat felemelem mint a kutyák és hajrá.
2022. júl. 10. 00:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Én falvakon át szoktam biciklizni, és a faluban a presszóban megállok, utána megint kibírom pár óráig.
2022. júl. 10. 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Na már megint itt egy kényes budapesti fazon :D Régebben felhúztam magam a fajtádon, de ma már csak nevetek és legyintek kínomban.

Nem tudom a múltkori csávó aki attól félt, hogy a kannibálok megeszik a főút melett, vajon él-e még.

Megállsz, kicsapod oszt mész tovább. Ne aggódj, nem mindenki olyan félresikerült mint te.

2022. júl. 10. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Ha nincs útközben valami nyilvános wc, akkor keresek egy szimpatikus bokrot és annyi. De abban is van gyakorlatom, hogyha nyáron napozgatok mondjuk egy stégen a Dunaparton, akkor lecsücsülök a stég legalsó "lépcsőjére", félrehúzom a bugyit és viheti a víz az eredményt.:)
2022. júl. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!