Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Combizom fájós időszakot...

Combizom fájós időszakot bringázás kezdetekor hogyan lehetne enyhíteni, lerövidíteni?

Figyelt kérdés
Ha terepre megyek tekerni és az első órában emelkedőn kell felfelé mászni akkor gyakran meg kell állnom mert zsibbad mintkét combom. Gondolom ezt hívják savasodasnak. Később nem jelentkezik már miután bemelegedtem. Mindenkinél előfordul ilyesmi időszak? Bringázás előtt 1-2 órával viszek be bőven szénhidrátot, folyadékot. Kipróbáltam már a lóbalzsamot. Bemelegítek indulás előtt guggolással, kitöréssel, de mégis jelentkezik a zsibbadás.
2022. ápr. 6. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Emeld ki a kérdésedet!

Kattins a kiemelés gombra!

Erre én is kíváncsi vagyok

2022. ápr. 22. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Azzal hogy normálisan beállitod a bringát. Nem kéne zsibbadnia semmidnek.
2022. ápr. 23. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan zsibbadás. Inkább az izom fárad el túl hamar az elején. És azon az időszakon szeretnék minél hamarabb átlendülni.
2022. ápr. 23. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Tehát inkább savasodsz?
2022. ápr. 23. 22:47
 5/6 tothp ***** válasza:
Lehet, hogy mégis kevés a bemelegítés. Iktass be az elején egy hosszabb pörgetős szakaszt. És megállás előtt a levezetést se felejtsd el. Azzal alapozod meg a regenerációdat.
2022. ápr. 24. 07:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Az elején alacsony pulzussal tekerek 4-6km-t, hogy ne azonnal terheljem a "hideg" izmokat.
2022. ápr. 24. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!