Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fájós térddel eddzek?

Fájós térddel eddzek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem edzeni, eddig semmit nem mozogtam távoktatás alatt 0-24-ben ültem. És sima guggolásokat csináltam, néha nagyon pici súllyal. Pár napja kezdtem el. De most az egyik térdem( régen történt vele valami sérülés) elkezdett fájni. 1 napja fáj, mit csináljak?
2021. febr. 10. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem el volt torve a terdem neha nekemis faj de adtol meg minden heten labazok. Szedj vmi izuletvedot meg hasznalj terdszoritot vagy bandazst.
2021. febr. 10. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
kattog ropog minden baja van, de azért eddzek kicsit köszi
2021. febr. 10. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy mitől és mennyire fáj illetve az orvos akihez elmész. Most azt mondjuk, hogy nyugodtan lábazz, te meg üvöltve a fájdalomtól csinálod, aztán 1-2 hónap múlva akkora baj lesz, hogy hónapokig rá se tudsz állni. Izületvédő, kollagén, vitaminok, sok víz, nyújtás, pihentetés, fokozatos terhelés, bandázs, orvos stb..
2021. febr. 10. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Na szval.

Ha valamid fáj,akkor majd nem használod?

Mi lesz,ha a karod fog fájni?A vegén egy rokkantkocsiva tologál majd valaki,÷s a kanalat is a szadba rakja,mert faj a a mutatoújjad!!

Vicet félretéve,ha kattog az meg semmi.Kattoghat akkor is,ha tök egeszséges vagy.Be kell melwgíteni.Ha fáj akkor meg az okot kell megszüntetni,nem pedig valaminek a használatát!!

Mert túl gyakran hallani:Nem guggolok,mert faj a térdem!

A legiritálóbb kifogas,amiket szoktam hallani.

Jó bmeg fáj,de elmentel mar orvoshoz,hogy kiderüljon mi van,es mit tehetsz hogy ne fájjon,vagy csak b..ni akarsz guggolni,azert fáj!!(tisztelet néhány kivételnek,meg néhány veterannak,akik széthajtották már magukat).

Nézesd meg,ha konoly gondjaid vannak sima sulynélküli guggolassal,mert az nem normális allapot,hacsak nem egy 70 éves bányász voltál.

2021. febr. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!