Mit hallgatsz biciklizés közben, ha kevesebb energiád van?
Motivációnak.
Sajnos mostanában fáradékonyabb vagyok és depressziós kicsit. (Már felvettem a kapcsolatot egy pszichológussal)
Emiatt nehezebben megy végigmenni a távot mint korábban és nem is érzek olyan motivációt.
Mekkora távokat mész?
Én részcélokat szoktam útközben kitűzni, ha már elmegy a kedvem....
Az elindulásnál pedig jó gyorsan nekiindulok, nehogy meggondoljam magam... :-D
Én fél fülessel halkan zenét nyomatok (csak elektronikus minőségi zenéket, techno, trance keményebb vonal 90-es évek) a másik fülemmel, pedig a környezetet figyelem.
Amúgy, amikor még kezdő bicajos voltam és említed az energiát én például egy nagyobb és hosszabb emelkedő elött full rákészültem, hogy jön és ezzel a rákészüléssel gyakorlatilag elégettem előre az energiám és nehezebben mentem fel, mintha csak úgy leszarom módon nekiindultam. Később csináltam direkt azt, hogy mondtam, hogy úgysem bírok feltekerni a tetejére egy-egy hegynek és az a nem törődöm hozzáállás meg az úgysem miatt, mindig felmentem :) Mert nem égettem el előre a leendő energiát azzal, hogy már 1 km-rel elötte azon agyalok, hogy fogok feljutni a tetejére :D
Egyszer próbáltam zenét hallgatni, de nem ment a kerékpározás tőle. Ahogy 4-5 írják idegesít a zene menet közben, ott vannak a természet hangjai, a szél és a kerékpár zaja. Pluszban tök jó amikor már messziről hallod a waberer'ses kamiont dudálni!
Nálam akkor tűnik el minden gond ha megfogom a markolatot a hátsóm a nyereghez ér és a lábam elemelkedik a földtől. Onnantól kezdve nincs lelki bajom. Még fűnyíráskor tudok ennyire ellazulni :D
Még arra gondoltam, hogy Csonka Picit rakok be végtelenítve és csak a kör végén kapcsolhatom ki. Megdöntenék minden rekordomat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!