Attól függ, mennyit cuccolok. Van egy pici nyeregtáskám a tartalék belsőnek, kis szerszámnak. Van egy váztáskám, ha akarnék pár apróságot vinni:telefon, tárca, energiaszelet... A sportos bringámra ennél több nem kell. A melóba járósra csomagtartót szereltem, hozzá való gyorszáras táskával. Ha túrázni megyek, akkor e mellé még felrakom a két oldaltáskát is a csomagtartóra és egy kicsi táskát a kormányra és felső vázcsőre. Ezzel már 4-5 napos túrára el tudok menni úgy, hogy sátort is viszek. Az villára rakható csomagtartó egyelőre terv ennél is hosszabb túrák esetére. Utálok hátizsákban bringázni, az csak ritkán, rövid távra fordul elő.
2022. júl. 7. 15:51
2/9 anonim válasza:
Nekem csomagtartóra akasztható "féloldalas" táskám van, ebbe bőven beleférek egy-két napos bicajozás esetén.
Ha hetes túrára megyünk, akkor szintén hátsó, de kétoldalas nagy táska.
Van egy kis hatizsákom. Meg egy mégkisebb "camelbak"-om.
Kellene egy nagyobb is de majd,egyszer valamikor talán.
Versenyen nyeregtáska.
2022. júl. 8. 15:46
8/9 anonim válasza:
Kicsi nyeregtáska a belsőnek, ragasztónak, szerszámnak. Kettő kulacstartó, egy kisebb váztáska az apróságoknak, egy kicsi hátizsák a kabátnak, kajának és bankártya+kp..
2022. júl. 9. 13:06
9/9 Alex Fly válasza:
Nyeregtáska a bicskaszerszámnak es hasinló apróságoknak - ezt a mindennapi közlekedéskor nem szoktam vinni. Nagyobb csomagokhoz egy hátsó, csomagtartóra akasztható táska; városon belüli rövid távra és kevés csomaghoz van, hogy csak hátizsákot viszek - habár nem szeretem ~n cipelni azt a terhet, amit a kerékpárra is fel tudok rakni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!