Másfél hónap aktív biciklizés után 82 kilométer 4 óra és 5 perc alatt milyen eredménynek számít?
134 méter volt az összes emelkedő a computerem szerint.
Hát az első 25 km-en az egyik haverommal mentem, akinek olcsó rossz biciklije van és nem is annyira edzett, szóval ilyen 15-20-al mentünk csak (16-os átlagsebességem volt kb ameddig vele voltam), aztán mikor haza ment onnantól mentem kb 25-30-al, és a végére felhoztam az átlagsebességet kb. 21 km/h-ra.
Tehát gyakorlatilag 20 kmh átlagsebesség...
Nem rossz, de nem is kiemelkedő...
attól függ mit szeretnél.
Versenytempónak édeskevés.
Túrázni tökéletes.
Nem akartam hallani, hogy király vagyok, mert tudom hogy nem, csak tisztába raktam pár dolgot, mert nem mindegy azért, hogy mivel érek el ekkora átlagsebességet. Nyilván egy aero országútival semmi lenne. :D
Amúgy sík helyen lakok, és csak azért enduro-m van mert nagyon mtb mániás voltam régen, de már tervben van egy gravel/országúti, mert itt semmi értelme montizni igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!