Támogatnátok egy ilyen jellegű fejlesztést? www.peticiok.com/veresegyhaz-duna_bicikliut
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 12:52
2/10 anonim válasza:
Ebből mennyi van meg jelenleg??? Mennyire reális az egész...?
tudtommal kisforgalmú utakon el lehet jutni, tehát kevésbé valószínű, hogy ezt programba veszik az önkormányzatok.
3/10 anonim válasza:
Én minden ilyet támogatnék. Egy aláírást tőlem megér, de pénzzel nem szálnék be.
4/10 anonim válasza:
Ennél _nagyságrendekkel_ frekventáltabb desztinációk esetében sincs pénz a fejlesztésre... :(
Pl. Eurovelo6 szakaszok...
5/10 anonim válasza:
Csomád előtt éppen egy teljesen felesleges és veszélyes bringautat építettek nemrég. Sokkal biztonságosabb volt az úttesten. De most kötelező 2x keresztezni az utat. Gratulálok!
Ilyen nekem nem kell.
Csak sötétben lenne ott jó egy bringaút, de úgysem világíanák ki, tehát teljesen felesleges.
6/10 anonim válasza:
Támogatnám pénzzel, aláírással, amivel csak tudom!!! Remélem, összejön.
7/10 A kérdező kommentje:
Aki teheti, ossza meg
2022. jún. 8. 13:06
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
2022. jún. 8. 20:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!