Amiatt visszavennének biciklit, mert rohadt gatyi és szerelő sem vállalta?
Figyelt kérdés
Vettem olcsón biciklit. Azt hittem 60 ezer forintért van olyan amivel elpötyögök a városban.
Kiderült hogy eléggé gagyi, kormány sem lehet normálisan beállítani.
Elvittem szerelőhöz, mondta hogy azért nem akar elkérni 30 K-t hogy utána pár nappal később összeessen alattam és amúgy is gagyi anyagból van.
Netről vettem, nem is volt összeszerelve, én szereltem össze.
Szerintetek így visszaveszik a biciklit, ha már összeszereltem, de nem tetszik és szabadulnék tőle?
ma 15:36
2/4 anonim válasza:
hát pl ha a középcsapágy menete szét van csesződve a vázban stb, de érdemes tényleg másik szerelőt is megkérdezni, esetleg a jelenlegi indokolhatná kicsit konkrétabban is a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!