Melyik kerékpár szerelő könyvet érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Kerékpárszerelő tanfolyamra járok, de semmilyen könyvet nem kaptunk. Jó lenne egy olyan amiből lehet otthon tanulni.2021. szept. 5. 10:36
1/6 anonim válasza:
Kerdezd meg a tanfolyamon az oktatot! :) Bocs, hogy kinevetlek, de en nagyjabol 6 eves korom ota butykolom a bringaimat ... sosem gondoltam volna, hogy ehhez tanfolyam kell - szerszam kell es egy kis agy :)))
2/6 A kérdező kommentje:
Alapszinten én is javítok ezt azt, de itt lesz elektromos bringa is. Nem tudom, hogy mennyire részletesen megyünk bele, de elektromos bringát közelről még nem is nagyon láttam. A tanfolyami oktatót inkább hagyjuk. Ő nem kerékpár szerelő.
2021. szept. 5. 13:47
3/6 anonim válasza:
Hogy a bánatba nincs se online pdf vagy papiralapú oktatóanyag stb ? Ez troger gagyi okj akár eu vagy hazai marhaság . Nézz privatvideokat beallitásról fotozd ki , jegyzetbe röviditsd a lényeget és nyomtass pár oldalt a témákról ...
4/6 A kérdező kommentje:
Ingyenes tanfolyam, nem vártam csodát. Neten sok dolgot találtam, a papír alapú könyvet jobban szeretem.
2021. szept. 5. 14:21
5/6 anonim válasza:
Ha vizuális alkat vagy, akkor érdemes meglátogatni a Youtube videóit is. Én onnan tanultam meg, hogy hogyan kell leszervizelni egy Sachs torpedo agyváltót.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez jónak tűnik.
2021. szept. 6. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!