Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik szerelőállvány lenne a...

Melyik szerelőállvány lenne a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Kettőt néztem ki:

1. [link]

2. [link]

Mindkettő 30kg-ot elbír és 360°-ban elforgatható. A másodikat magasabbra lehet kihúzni. Viszont nem tudom, melyik lehet jobb minőségű, melyik a stabilabb. Mert az elsőnek a lábai vékonynak tűnnek viszont állítható. A másodiknak nem állítható, viszont masszívabbnak tűnik. Nem értek hozzá sajnos, ajándék lenne. (Ennél többet nem szeretnék rá költeni).

Légyszíves elmondanátok, hogy melyik és miért lenne jobb? :)

Segítségeteket előre is köszönöm :)

2020. okt. 26. 09:25
A kérdező szavazást indított:
Az első jobb
A második jobb
6 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:

Az első link nem nyílik meg rendesen.

Személyes tapasztalatom, hogy az ilyesmit jobb megbeszélni a megajándékozni kívánt személlyel, mint meglepni vele, de a te pénzed, a te döntésed.

2020. okt. 26. 09:49
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

Valamiért azt a linket nem tudom kimásolni, de itt egy másik.

Azért nem beszélem meg vele mert ő se tudja. Ő annyit mondott, hogy 5ezerért már lehet kapni ilyet és az neki jó is lenne. Utánanéztem, amit 5ezerért lehet kapni, az nagyon gagyi, az csak a hátsó kerék felemelésére szolgál nem tartja meg az egész vázat.

2020. okt. 26. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem az elsőre hajazó Decathlonos állványom van.

A célnak megfelel, de ilyet akkor vegyél, ha az állvány fixen összeszerelt maradhat. Ha elvárás, hogy a megajándékozott pakoljon el maga után, ha végzett a barkácsolással, akkor inkább a második, mert az ha jól látom könnyen összecsukható

2020. okt. 26. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
A másodikat árulták egy időben Lidlben, nekem olyan van. Teljesen jó.
2020. okt. 26. 10:35
 5/10 TR75 ***** válasza:

Szerintem vedd meg a másodikat. A Lidlben időnként kapható ez a fajta (tehát amelyiknek a lábai állíthatóak), szinte teljesen ugyanez. Elég stabil az állvány, masszívak a csövek, nem nyaklik meg az első alkalommal, az én bicajom olyan 13 kilós, szépen megáll rajta. Nem gagyi, de az is igaz, hogy tényleg csak hobbiszerelésre használható, a profi állványért ennek az árnak a többszörösét kérik el.

A hátsó kerekes sem rossz, otthoni szerelésre jó, de ha rendes állványra rakod, bármit meg lehet szerelni a bringán.

[link]

A srác is ilyet használ, több, mint 3 éve, de ő azért naponta szerel rajta, és el is mondja, hogy így használva eléggé odalesz.

2020. okt. 26. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen aldi-s van,

[link]

Teljesen jó.

2020. okt. 26. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. van a lidlből. Igaz ott kb. 9ezer Ft volt. Valószínűleg ott megvették és most dupla áron árulják ugyanazt. Én már csak ezért se vásárolnék ott. Ha nem sürgős, akkor várj tavaszig, minden évben szokott lenni a lidlben és aldiban.

Persze tudom, ajándék.

2020. okt. 26. 12:47
 8/10 Wadmalac ***** válasza:

Nekem az a Vorel féle szimpibb, nem esel át a lábain, miközben körbemászkálod a bringát. A súlyelosztás miatt is jobban tűnik.

Én biztosan azt nézném, melyiken jobb a szög alatti rögzítés lehetősége, ha a bringa súlyból be tud fordulni mindig kerekekkel lefelé, egy csomó dologhoz kényelmetlen, meg mondjuk középcsapágy megtépésénél kell egy plusz ember, aki ellentart.

Általános karbantartáshoz, tisztításhoz bármelyik elmegy.

Nekem otthon egy atomvillanás-álló zártszelvényes brontoszauruszom van, apámmal raktuk össze, nyom vagy 30 kilót, de azt nem is borítja meg a felfordított DH-gép sem.

Ilyen Lidl-féle állvánnyal jártam már úgy, hogy a jól felpörgetett kerékre húzott satuféktől felborult az egész a búsba.

2020. okt. 26. 13:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Hmm...már majdnem a második mellett döntöttem de most az utolsó válaszoló elgondolkodtatott🤔

Ez a körbemászkálhatóság elég meggyőzőnek hangzik...úgyhogy most nem tudok dönteni😅😂

2020. okt. 26. 21:05
 10/10 tothp ***** válasza:
A lidl-aldi cucc teljesen jó. abból is van 4 és 5 lábú. Persze rendesen ki kell nyitni a lábait, nem úgy, mint a képeken.
2020. okt. 30. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!