Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi sport értéke van annak...

Mennyi sport értéke van annak ha valaki ebike-al biciklizik? (Enduro)

Figyelt kérdés
Ha veszek egy elektromos enduro biciklit, mert azzal könnyebb felmenni a közeli hegyekre, akkor azzal is le lehet fáradni, csak ugyan annyi idő alatt nagyobb utat tudok megtenni vele?
2022. júl. 24. 08:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Én balatonfelvidéken, őrségben, bakonyban mindig találok magamnak szinte üres elhagyatott útvonalakat.
2022. júl. 24. 22:44
 12/45 anonim ***** válasza:

#9!

Meggyőző érveid vannak! :DDD

Ja, nem! Éppen egyetlen értelmes mondatot sem írtál.

Köszönöm, hogy így elismerted, hogy teljesen igazam van. :D

2022. júl. 24. 23:22
 13/45 Alex Fly ***** válasza:
33%
@8: tehát szerinted a downhillnek sincs sportértéke, hiszen nem kell tekerni, anélkül is legurulsz a hegyről...
2022. júl. 25. 04:52
 14/45 anonim ***** válasza:

@13!

Megint szépen mellébeszész. A sakknak is van, de ha valaki a sakkot állóképességi sportnak próbálja értékelni, akkor nincs sportértéke.

A példéddal éppen azt mondod, hogy állóképességi értelemben nincs az e-bike-nak sem.

2022. júl. 25. 12:36
 15/45 anonim ***** válasza:
Egy nyomatékszentoros ebike pont hogy az állóképességeden múlik mit tudaz kihozni a gépből.
2022. júl. 25. 13:00
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván van sportértéke, de hagyományos bringával nyilván nagyobb. :) Nekem csak ekkor lesz e-bike-om, ha megöregszem és már nem bírják mondjuk a térdeim, vagy ilyesmi...
2022. júl. 25. 13:24
 17/45 Alex Fly ***** válasza:
@14: inkább próbáld ki. Aztán ha félóra csaptás után még őszinte a mosolyod, akkor visszatérhetünk rá...
2022. júl. 25. 17:57
 18/45 tothp ***** válasza:

Van sportértéke. Csak nem összehasonlítható a hagyományossal. Tény: ugyanaz az ember hasonló körümények közt egy pedelec-el messzebb jut, vagy ugyanazt a távot hamarabb teszi meg. A baj nem a szerkezettel van, hanem a szemlélettel. Amikor a dobogókőre felfelé csapató, vért köpő outis istenek kezdenek el hőbörögni, hogy a "vénfax", a "dagadtkocsog" tartja velük a tempót.

Csak azt felejtik el, hogy teljesen más ligában versenyznek.

2022. júl. 25. 21:44
 19/45 anonim ***** válasza:

Én inkább azt láttam, hogy a "dagadtkocsog" játszotta az eszét, mintha a saját erejéből menne gyorsan.

E-bike-osoknak kb. a 5%-a köszön. Ez is jól jelzi, hogy minimális az átfedés a normál bringások és az e-bike-osok között.

Amúgy ha beáll az outis mögé e-bike-kal, az tényleg parasztság.

Ha montival vagyok és beáll mögém outis, akkor előre küldöm.

Outival pedig természetes, hogy outis és montis is beállhat mögém.

2022. júl. 25. 21:51
 20/45 Alex Fly ***** válasza:
@14: tehát szerinted állóképességi értelemben a downhill sportértéke a sakkéval egyenlő?
2022. júl. 25. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!