Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire számít cikinek vagy...

Mennyire számít cikinek vagy égőnek (főleg de nem kizárólag Budapesten) ha 35 éves biciklit ásol elő a sufniból és azt rakod rendbe és azzal kívánsz közlekedni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azért mert akkor nem kell parázni hogy ellopják vagy szanaszét azik az esőben.

#régi kerékpár
2022. máj. 4. 18:39
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Teljesen rendbe vannak a szerelékek csak ódivatúak.

Épp ezt firtatom, hogy most ez olyan gáz?

2022. máj. 4. 19:43
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

De mit érdekel téged, hogy más mit gondol róla????? Ismeretlen emberek véleményétől tartasz?

Kinek akarsz megfelelni?

Ha neked jó, akkor használd, és örülj neki.

2022. máj. 4. 19:46
 13/39 A kérdező kommentje:

12# Persze, azt csinálom!

Én örülök neki. Hamarosan lefestem (nem profi szinten de azért normálisan igyekszem)

Csak kíváncsi vagyok hogy most hogy ilyen nagy divat a kerékpár, evvel együtt kialakult valami új szemlélet és esetleg kasztosodás van?

Vagy praktikusan, a szervizekre ne is számítsak mert el fognak hajtani az öreg bicajjal mert lenézik?

2022. máj. 4. 19:56
 14/39 A kérdező kommentje:
Direkt azért vettem csepeleket hogy az alkatrész pótlás biztosítva legyen!
2022. máj. 4. 19:56
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Az öreg biciklikkel a legnagyobb probléma pont az alkatrész ellátás. Régi szabványok vannak, amiket már nem is gyártanak.
2022. máj. 4. 20:07
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire számít cikinek vagy égőnek mindig mások véleményének megfelelve élni?
2022. máj. 4. 20:38
 17/39 A kérdező kommentje:

16# Mint irtam, praktikusan érdekel. Milyen hátrányok érhetnek miatta.

Az hogy másnak mennyire tetszik az nem érdekel, le lesz festve feketére, bizonyos szerelvények újra átcserélve, jól fog az kinézni.

Csak nem szeretném ha leprásként kezelnének vagy bárhol, bármilyen szituációban.

2022. máj. 4. 20:44
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel.
2022. máj. 4. 21:00
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nobody cares...
2022. máj. 4. 21:02
 20/39 tothp ***** válasza:

Mondjuk ha retkesen viszed el a szerelőhöz, még szép, hogy lesajnálnak kerékpárostul.

Egyébként meg én egy 30 éves, már új korában sem csúcskategóriájú MTB-t hajtok. Pont úgy jó, ahogy van. Nagyon nem hat meg, ha valakinek nem tetszik. A céljaimnak megfelel. Rendben tartom.

2022. máj. 4. 22:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!