Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fiuk ,téli bringázáshoz...

Fiuk ,téli bringázáshoz bringásnaci alá mit vesztek fel?

Figyelt kérdés
jan. 8. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Én fölé veszek egy rugalmas túranadrágot.
jan. 8. 14:12
 2/12 tothp ***** válasza:
78%
Bármit, csak a legalsó legyen a betétes gatya.
jan. 8. 17:02
 3/12 anonim válasza:
25%
Neked van külön bringás nadrágod?
jan. 8. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Semmit, télen téli bringás nadrágban tekerek.
jan. 8. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Van hosszú téli bringás nadrágom ami hat fokig ajánlott Dr mentem vele sokkal hidegebb időben is.

Nem veszek alá semmit.felűlre egy aláöltöző, légátersztő pulóver és egy széldzsedki.

jan. 9. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Alá nem célszerű semmit, csak gyűrődik és annál jobban feltöri a hátsódat. Felé lehet bármit ami nem gátol a mozgásban és nem akad bele a lánckerékbe.
jan. 9. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a kerékpár akit tolni kell.
jan. 10. 05:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Én eleve téli bringás gatáyt veszek, ami belül bolyhos és jó melegen tart, valamennyire szélálló is. Ha nagyon hideg van, akkor alá veszek még egy térdmelegítőt is. Én a testhezálló, kantáros nadrágot szeretem, mivel rám tapad és sokkal melegebben tart, mint egy bő dadrág, ami alá bejut a hideg levegő.
jan. 10. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha a nadrág már kevés, akkor alá egy aláöltözet.

De régen vettem fölé sima melegítőnadrágot is. Munkába mentem és -20 fok volt. Oda kevés volt az egy réteg téli bringás nadrág.

jan. 11. 11:45
 10/12 MGéza ***** válasza:
Nekem a bringás nadrág az aláöltözőt jelenti, az alá értelemszerűen semmit, mivel az egyben alsónemű is. Fölé jöhet hőzáró, szélvédő ruhadarab.
jan. 12. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!