Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Új 3 kerekű "tricikli "6...

Új 3 kerekű "tricikli "6 sebességes,a legkönnyebbre váltva is borzalmas nehéz hajtani, ez gyári hiba lehet?

Figyelt kérdés

#váltós tricikli #nehéz hajtani #gyári hiba? #rossz összerakás? #különleges olaj?
jan. 18. 15:02
 1/7 tothp ***** válasza:
64%

Hát ezt így látatlanban elég nehéz megmondani. Lehet, hogy csak szerelési hiba. Egy közepesen képzett, kerékpárhoz értő ember meg tudná mondani.

Nem gondolnám, hogy "gyárilag" így tervezték. Mert ezek pont azonak vannak kitalálva, akiknek eleve nehézségeik vannak a biciklizéssel.

jan. 19. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Kerekek fel vannak pumpálva?

Fék be van állítva, oldva van?

Milyen kerékpár ez pontosan?

Legalább a színét mondd meg!

jan. 19. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
23-24 kg (vagy akár több) egy ilyen bicikli. Nem csoda, ha nehéz hajtani.
jan. 20. 01:10
 4/7 tothp ***** válasza:
72%

3-as. ez részben igaz. Lehet az a bringa hiperkönnyű, ha rosszul van összerakva.

És ellenkezőleg is igaz. Egy nehéz, de patent bicikli normális tempóban hajtva simán szaladhat.

Triciklinél simán előfordulhat, hogy a dupla kerekek nem párhuzamosan haladnak (szét, vagy össze tartanak). Ilyenkor a gumit állandóan radírozza.

jan. 20. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a bringa szerelőért kiált, valami nagyon el van rontva, mert simán kellene mennie.
jan. 20. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Nagy szükségem van a triciklire és nem tudtam hova fordoljak, itt még mindig kaptam megfelelő választ (a régi töröltre is).Most még nem megyek sokfelé , de ha jó idő lesz ,mennék de olyan fájósak a lábaim ,hogy gyalogosan 100 m. maximum. Megjegyzem idős is vagyok, és a régi már elhasználódott.
jan. 21. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Megkaptuk az infót privátban:

"A Temuról vásároltam, dobozosan, aranybarna színű,neve nincs! Valószínű hibásan lett összeszerelve, mivel egy kis faluban lakom ,nincs kerékpár szervíz Kicsit megtágítottam a két hátsó kereket, fújtattam bele, kipróbáltam így már könnyebben lehet hajtani. Majd a tavasszal elvitetem 10km távolságban lévő szervízbe. Köszönöm a tanácsot."

jan. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!