Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet vásárolni normális...

MGéza kérdése:

Lehet vásárolni normális minőségű triciklit?

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon ahogy tapasztalom, a hazai választék igen siralmas. A legjobbat talán a Csepel kínálja 3 sebességes Nexus agyváltóval, a Kolikenről megy egyéb vackokról inkább nem is beszélnék. Szóval konkrétan rátérve a lényegre: Létezik, lehet valahol normális, nem nyeklő-nyakló, ránézésre is gyenge vázas, normális középcsapággyal vagy monoblokkal szerelt háromkerekűt vásárolni? Esetleg duplafalú felnivel? Ha igen tudsz ilyet megnevezni, vagy linkelni?

A trollkodást, gyerekjátékok linkelését, minek kell az neked kérdéseket, inkább más vegyél, tegyél kosarakat előre-hátulra tanácsokat, szóval a mellébeszélést, felleges körök futását mellőzzük, ha szabad kérni.

2020. júl. 29. 12:13
 1/6 tothp ***** válasza:

szét kellene nézni a neten. Mintha láttam volna olyan mesterembereket, akik elég magas szinten űzik az egyedi kerékpárok gyártását. Szerintem ez is belefér a repertoárjukba.

Például Ő:

[link]

2020. júl. 29. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Manapság inkább trike-nak nevezik.

[link]

2020. júl. 29. 20:17
 3/6 tothp ***** válasza:
Gyanítom a kérdező nem fekvőbingára gondolt, hanem egy esetleg mozgásában akadályozott személy által is hajtható, de "klasszikus" elrendezésű eszközre.
2020. júl. 29. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, szó nincs mozgásban korlátozottságról, ott még nem tartok :) Arra gondoltam, jogosítvány híján jól jönne egy ilyen bevásárláshoz illetve mint aktív bringázót, jobb minőségben, Deore agyas kerekekkel, normális váltással mint túragép alkalmazása is szóba jönne illetve jöhetne, de sem az első ember kínálatában, sem pedig a Csepel, Koliken gépei között nem látok olyan darabot amely ebben a vonatkozásban megbízhatóan teljesíthetne. A hazai választék ahogy látom, eddig tart és nem tovább, ahogy a fő szerelő is mondja, sajna a legtöbben cikinek tartják az is ha egyáltalán fel kell ülni is egy ilyen gép nyergébe.
2020. júl. 29. 22:33
 5/6 tothp ***** válasza:

sikerült felvenni ezzel az illetővel a kapcsolatot esetleg?

Szerintem bármit is megcsinál.

2020. júl. 30. 07:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem, de megteszem. Bizonyára nincs kifogása az ellen ha jobb minőségű 26-os monti vagy trekking kerekeket képzelek el a gép alá.
2020. júl. 30. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!