Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennél bringával dolgozni,...

Mennél bringával dolgozni, megfázva, ilyen időben?

Figyelt kérdés
Mire figyeljek?
jan. 15. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp
jan. 15. 15:36
 2/15 A kérdező kommentje:
1 miért?
jan. 15. 15:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Megfázva, és ilyen havas-latyakos időben biztosan nem. De száraz időben szoktam télen is biciklivel járni.
jan. 15. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Jó esetben kidőlsz egy hétre ahogy a sport miatt gyengül a szervezeted és allóképességed, a hideg levego beszivasa miatt meg a tudod gyengul. Sokkal lassabb a felepules ha nem pihensz.

Rosszabb esetben tudogyuszi

jan. 15. 16:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak a háziorvoshoz.
jan. 15. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:

ma 16:34

látszik, hogy te sem kint dolgozol:D

jan. 15. 19:19
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Tekintve hogy az elmúlt 15 évben 3-4 alkalommal voltam beteg, az idei szezonban pedig november óta már a második takonykóron vagyok túl így biztosan nem.

Öregszem. Régen mentem ilyen időben mindenhova ma már attól sírógörcsöm támadt amikor reggel felhúztam a redőnyt és megláttam mi van.

jan. 15. 19:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Detto :(
jan. 15. 19:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem. És nem azért, mert hogy akkor rosszabbul lennék, hanem mert van ilyenkor nálunk HO lehetőség, nem akarom a kollégákat fertőzni. Szóval nem megyek én ilyenkor autóval vagy tömegközlekeséssel sem dolgozni. Ha nem lenne HO, akkor nyilván betegsszabadság lenne.

Az, hogy kimegyek-e mozogni betegen, az másik kérdés, nálam léguti betegségnél a láz a határ. Ha lázas vagyok, nem megyek ki futni, bringázni, mert megemelkedett testhő el veszélyes a szervezetemre az edzés. Hidegben sem, melegben sem. Ha köhögök, fáj a torkom meg hasonlók, akkor kimegyek.

jan. 16. 16:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Én ma mentem. Hó volt és -1 fok volt. Ez nálam olyan határeset, amit még bevállalok így 40+-osan. De megfázva nem vagyok. Megfázva biztos, hogy inkább az autómba ültem volna.
jan. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!