Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennél bringával dolgozni,...

Mennél bringával dolgozni, megfázva, ilyen időben?

Figyelt kérdés
Mire figyeljek?
jan. 15. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Én ilyenkor is bringával járok, de megfázva eleve nem megyek be dolgozni.
jan. 16. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok. Mondjuk a megfázás nálam annyit jelent, hogy kicsit fújom az orrom. Nem azt hogy lázasan ágynak dőlök. Hála istennek ilyen az utóbbi 15 évben nem volt velem. Ha meg csak fújom az orrom, azért nem rohanok egyből a háziorvoshoz, hogy írjon ki. Ettől dolgozni még tudok, nem emberekkel vagyok összezárva, nem fertőzök meg senkit.
jan. 17. 06:46
 13/15 tothp ***** válasza:

25-30 évesen simán megcsináltam. Nem lettem jobban beteg.

Ma már kétszer is meggondolnám.

Persze az sem mindegy, hogy mit dolgozik az ember. Most sokat vagyok szabad levegőn munkaidőben is. Gondolok a hatzaútra. Ilyenkor komfortosabb a fűtött autó. Ha náthás vagyok, ha egészséges.

jan. 18. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha beteg vagyok, nem megyek dolgozni. Ez nálam alap tézis.
febr. 7. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerdán engem is kerüldözött valami. Egész nap fájt a fejem, rosszul éreztem magam, este még hőemelkedésem is volt. De mivel reggel bringával mentem, muszáj volt valahogy hazajutni.

Másnapra nagyjából kialudtam szerencsére. Ha nagyon muszáj lett volna, bevállalom, de csütörtökön és pénteken is inkább az autót választottam. Hétfőn viszont megint visszatérek a biciklihez terveim szerint.

Nyilván ha nagyon beteg vagyok, lázas, akkor ha lehet nem a biciklit választom, ha egyáltalán muszáj elmennem otthonról.

febr. 8. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!