Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire számít cikinek vagy...

Mennyire számít cikinek vagy égőnek (főleg de nem kizárólag Budapesten) ha 35 éves biciklit ásol elő a sufniból és azt rakod rendbe és azzal kívánsz közlekedni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azért mert akkor nem kell parázni hogy ellopják vagy szanaszét azik az esőben.

#régi kerékpár
2022. máj. 4. 18:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Az én biciklim is 30 éves, csak az nem előásva lett, hanem azóta gurul szinte minden nap... Más azóta a lakását, feleségét, autóját nyolcszor lecserélte, nemhogy egyéb.
2022. máj. 5. 01:19
 22/39 anonim ***** válasza:

35 éves Csepel Landrider az nem tűnik ki egyik irányba sem, akkori trekking kerékpár nem néz ki mai szemmel nézve sem furán, sem vintage-nek.

Egyébként mikor leteszem Budapesten valahol egy tárolónál a bringám, azt látom, hogy nem csak a vintage outiból van sok, hanem sokféle régi kommersz bicikli is van felújítva. Főleg az egyetemek környékén. Szóval ez sem ritkaság.

2022. máj. 5. 06:54
 23/39 A kérdező kommentje:
Mentségemre szólva azért retkesen - de csak átlagosan piszkosan - ment szervizbe mert valami igen drága (viszont minőségi termék) kerékpár tisztító folyadékot vettem rá és ha mondjuk a szerelő vette volna a fáradságot hogy egyáltalán közelebb hajol vagy ne adj isten hozzáér a biciklihez hogy ránézzen a műszaki állapotára (mégiscsak ő a "szakember" alapon) és észlel valami fatális hibát ami miatt életképtelen a bringa, akkor nem pazarlódik el a mosási procedúra cakumpakk.
2022. máj. 5. 08:33
 24/39 anonim ***** válasza:
Másoknak tekersz, vagy magadnak?
2022. máj. 5. 10:24
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalan nem ciki, nézd meg facebookon pl a Magyar Ősmontisok csoportot, elég szép számmal vagyunk akik nemhogy nem cikinek, de elég menőnek tartjuk a régi bringákat.
2022. máj. 5. 15:10
 26/39 tothp ***** válasza:

"Mentségemre szólva azért retkesen - de csak átlagosan piszkosan"

Sajnos az általános intelligenciához tartozik, hogy szervízbe tiszta gépet viszünk. Mint ahogy orvoshoz sem kétnapos fehérneműben állítunk be.

2022. máj. 5. 20:41
 27/39 A kérdező kommentje:

26 Kis okoska.

Azért a 2 napos fehérnemű undorító és düdi míg a két naps-hetes-éves binyó az max gépszagú.

2022. máj. 5. 20:44
 28/39 anonim ***** válasza:
Én konkrétan ráverem a régi kerékpárokra :D Ha látsz egy kissé pufók szemüveges csávót aki fél centiről nézi majd az öreg vacakodat, akkod az én vagyok :DD
2022. máj. 5. 22:32
 29/39 anonim ***** válasza:

De ha rendbe teszed akkor megint kívánatos lesz a tolvajoknak...

Es sajnálni fogod ha ázik.

2022. júl. 27. 14:48
 30/39 A kérdező kommentje:

29# Arany középút. Lecsupaszítottam, sárvédők le, prizma előírás szerint, olcsó kínai lámpák, új de olcsó nyereg, új fékpofák és minden fém színű rész felpolírozva, váz rikító kékről feketére átfestve.

Baromi jól néz ki, szuper vele járni és már egy bolt előtt meg akarták tőlem venni 70 ezerért :-)

Úgy néz ki mintha gyárilag lenne ilyen.

2022. júl. 27. 15:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!