Mennyire számít cikinek vagy égőnek (főleg de nem kizárólag Budapesten) ha 35 éves biciklit ásol elő a sufniból és azt rakod rendbe és azzal kívánsz közlekedni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azért mert akkor nem kell parázni hogy ellopják vagy szanaszét azik az esőben.#régi kerékpár
2022. máj. 4. 18:39
31/39 anonim válasza:
32/39 anonim válasza:
Amelyik válaszoló a kerékpár élemedett korában kételkedett, íme a bizonyíték:
" A könnyű kerékpárgyártás úttörőjeként a KETTLER Alu-Rad 1978 óta képviseli a „Made in Germany” minőséget. Mi kifejlesztettük és összeállítottuk az első alumínium kerékpárt. "
" A hagyományos, nehéz acél használata helyett, amely az ipari szabvány volt, ő volt az első gyártó, aki alumínium kerékpárt dobott piacra. "
33/39 anonim válasza:
Sorry, a kapcsolódó kérdéshez szántam a fentit.
34/39 A kérdező kommentje:
33# Nem gond mert az ennek a klónja. (nem én krealtam a másikat)
2022. júl. 27. 20:48
35/39 anonim válasza:
Tudom, mert a másikat én kreáltam.:)
36/39 A kérdező kommentje:
😄👍
2022. júl. 27. 20:51
38/39 A kérdező kommentje:
🚲❤️
2022. júl. 27. 21:19
39/39 anonim válasza:
Hát ezt írom,kivánatossá tetted. Ha jól karban van tartva de mondjuk karcos ,meg mitomén az kell, hogy ha ránéz akkor átsiklik felette a tekintete.
Belesimul a tucat kacat világba.
Tehát rádobsz egy xtr szetet de lefested feketére akkor belesimul nem pedig hírdeti,hogy csak a váltás 300ezer ezen a lovon.
Aztán amugy is sajnálni fogod ha ázik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!