Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Rekreációs szempontból,...

Blinding Lights kérdése:

Rekreációs szempontból, szabadidőmben szeretnék tavasztól elkezdeni hosszabb távon biciklizni. Jelenleg egy Neuzer x200-as női kerékpárom van, viszont szeretném komolyabban venni, a jövőben esetleg triatlonozni. Milyen kerékpárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nézegettem Gravel kerékpárokat, mit gondoltok, az megfelelő lehet "csak" kerékpározásra, a jövőben pedig komolyabban? Nem félmilliós biciklikre, hanem max 300 ezer forintos befektetésre gondoltam, ennyiért lehet erre megfelelőt vásárolni? Érdemes leváltani a jelenlegi biciklimet? (5 éve van meg)

tegnapelőtt 11:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Igyekszem minél jobban bővíteni a tudásomat a kerékpár világában, de nem vagyok mindennel tisztában és szívesen olvasnék arról, hogy melyik kerékpár miért jó, ti hogyan látjátok.
tegnapelőtt 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
19%

Nyilván ennyiért is kapni kerékpárt kinek mire telik.

De inkább országútit vennék nem gravelt főleg ha versenyezni is szeretnél.

tegnapelőtt 14:00
 3/3 tothp ***** válasza:

Ez a neuzer egy belépő szintű trekking bicaj.

Szerintem elkezdeni ez is tökéletes. Rekordokat nem ezzel fogsz döntögetni, de az alap állóképességet, technikát (nem tudom, most milyen szinten állsz) el tudod sajátítani.

Aztán, ha van módod próbálj ki több típust,melyik kategória fekszik jól. Ha nem az élsport a lényeg, akkor egy gravel jó lehet közelít az országúti élményhez, de a hazai útviszonyokat jobban tolerálja.

Ha triatlon versenyeken akarsz eredményes lenni, akkor minimum egy országúti, de sokkal inkább egy más geometriájú triatlon gép kell. nem vagyok teljesen képben az árakkal. (1987-ben vettem magamnak utoljára új biciklit egészben) Érzésem szerint a 300E ft az ezekben a kategóriákban nagyon az alja szint. Ha sikerül használtan egy jót kifogni, akkor szerencséd van. De ahhoz meg kell valaki aki ért hozzá és ott a helyszínem megnézi

tegnapelőtt 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!