Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mik a vélemények a Neuzer...

Mik a vélemények a Neuzer cross biciklikről?

Figyelt kérdés

Sajnos én még nem vagyok jártas biciklik terén. Boltos szerint jó ár érték arány, de egyéb véleményt nem nagyon találtam eddig neten se. Heti szinten nyektetném, sokszor megyek vele városban is erre arra illetve hétvégente egy 60 km-t szeretnék vele tekerni.

Ezen kívül valaki ismeri a Pilis sport boltot? 30.000 Ft-tal olcsóbban árulják az egyik modellt mint a márka webshopján vagy itthoni biciklis boltban és ingyen kiszállítással, viszont a 38 db átlagban 3 csillagos értékelés annyira nem bíztató.

aug. 21. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"jó ár érték arány," Na ez a legnagyobb bullshit.

Valami vagy jó, vagy nem jó.

A márkawebshopok mindig drágábbak.

aug. 21. 17:25
 2/2 MGéza ***** válasza:
Városi tekerésre én inkább sima trekking verziót vennék, gyakran jól jöhet a csomagtartó. Melyik cross? 300-tól már tűrhető, alatta annyira nem egy minőségi.
aug. 24. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!