Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sokan miért nem tudják elképze...

Sokan miért nem tudják elképzelni, hogy egy sportra való bicikli miért drága?

Figyelt kérdés

600 ezerért akarok használtan egy DH biciklit venni, de akiknek ezt elmondtam, elszörnyülködve néztek, és kérdezték, mi kerülhet ennyibe egy biciklin. (pedig az újak ennek a három-négyszeresébe kerülnek ma már) Meg jöttek a szokásos dolgok, hogy ebből autót lehet venni, meg hogy száz ezerért lehet venni ugyan ilyet és csak lehúzás. Mióta űzöm ezt a sportot, rájöttem, hogy laikusoknál ilyen szempontból nagyon érzékeny ez a téma valamiért, de például olyat még nem láttam, hogy azt kérdőjelezik meg, hogy a 200 milliós luxus autó miért annyi.

Szerintetek ennek mi az oka, hogy a drágább bicikliket ilyen nehezen fogadja el sok ember?

2021. jan. 20. 13:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

22es nagyon átérzem a helyzetet amit írsz-bringás/futó állatfajta "aféle szegény legény személye"mutakoznék be 31ik vagyok sokadik bringámat nyújom vállakózó(családi9árakat nem írnák mert többszörösen ráfizetéses a kiadásaim a bringa területén élvezet hobbi sport kikapcsolódás és közlekedés

a lényeg:amikor"erős voltam"2008-10környékén:mtb xcm-et toltam és egy giant xtc karbon ust wcs blackbox telóval nyomtam-a mezőny első 30%ában értem be-budamaraton ha az mond valamit-szilvásvárad maraton dunamaraton ilyenek-pesti cimbikkel kezdtem el nyomulni versenyezni jártunk"ki terepre2mondom ezt úgy h erdő mellől költöztünk "be" pestre-értem a fílinget és értem a mondanivalódat-én mint 31éves 13éves korom óta diákmeló6majd vállalkozás mióta eszem tudom dolgozom-nem ez a lényeg:az alattam lévő mai 10en 20on generációt sajnálom vezsettül-nem tudják mi az az erdő mező-hegy terep(fajlagos vonzat vetület:Tüskevár /Fekete István)annyira elvárosiadott a mai generáció hogy ezt fel nem tudják fogniamiről a 22es kollega beszél

Én átérzem!

2021. jan. 21. 11:58
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a lazacos-tonhalas hozzászóló és fogalmam sincs a bringákról - azon kívül, hogy egy használtan vettet tekerek, ha családdal bicajozunk (család szintén használtakon) - de nagyon jó olvasni, amiket írtok. (Egy negyvenes)
2021. jan. 21. 12:56
 33/40 anonim ***** válasza:
66%
azért mert: "biciglit lehet venni óccsón is az Ecserin"
2021. jan. 21. 13:53
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
A magam részéről a 200 milliós luxusautót kevésbé értem.
2021. jan. 21. 14:34
 35/40 anonim ***** válasza:
47%

A drága autó érthető. Arról mindenki tudja, hogy drága és azt is, hogy valójában semmi értelme. Ezzel tökéletesen ki lehet fejezni, hogy mennyi felesleges pénzed van.

Azt már én sem értem, hogy miért kell ezt ennyire kifejezni a nagyvilágnak.

2021. jan. 21. 17:14
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

35:

A drága autó is lehet hobbi.

2021. jan. 21. 17:18
 37/40 anonim ***** válasza:
75%

Persze, de egy 50 milliós autóról mindenki tudja, hogy kb. mennyibe kerül. Azt mindenképpen, hogy elérhetetlen az átlagembernek. És ez 99%-ban szempont az ilyet vásárlóknál.

Egy 2 milliós bringáról szinte senki sem mondja meg, hogy ez ennyibe kerül.

2021. jan. 21. 17:24
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Kiveve akik bringabusik mint pl én...

Barátnőm rendszeresen kiakad, mikor bringás csaj után fordulok, ő azt hiszi a seggét nézem, en meg bemondom az árát :D

2021. jan. 21. 21:27
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A seggének... :D
2021. jan. 21. 21:55
 40/40 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Ma kerel rosszul, akkor meg viszonylag korrekt fizetésed volt."

Én tudom. Főnököm nem. :D

2021. jan. 22. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!