Rukazume kérdése:
Megfelelően csinálom az edzéstervet?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 84 kiló, a testzsír %-om kb 20, és mostanában elkezdtem rendszeresen biciklizni. Úgy értem tényleg rendszeresen, naponta lenyomok vagy 27-30 kilómétert. Természetesen odafigyelek az étkezéseknél is, sokkal több gyümölcsöt eszek, kerülöm az édességeket és a zsíros ételeket. Amiatt aggódom hogy nem-e probléma hogy ennyit biciklizek, illetve hogy csak biciklizek. Ha ez probléma milyen más otthoni gyakorlatot javasolnátok?2021. jan. 15. 20:18
1/6 anonim válasza:
Dehogy lenne probléma:D
Ha szeretnél otthon is edzeni, akkor saját testsúlyos edzés szerintem tökéletes:)
2/6 anonim válasza:
lehet a bringás srác testépítő és most átálló programon van...lehetséges?!?
3/6 Fsms válasza:
Nem gond. Kitartást, sok sikert kívánok a fejlődéséhez!
4/6 Gabci von T1 válasza:
Gondnak nem gond. Ahogy erősödsz, idővel a 27-30km kevés lesz, a további fejlődéshez növelni kell majd a távolságot/időt. A helyedben csak akkor bringáznék minden nap, ha a távolság/intenzitás semmilyen erőfeszítést, illetve fáradtságot nem okoz. Ellenben heti 1-2 nap pihenőt tartanék, mondjuk hétfőn és csütörtökön vagy pénteken, ahogy a heti időbesztásodnak a legjobb.
Otthoni erősítéshez plank az alap, minden tevékenység alapja a törzs fejlesztése. Guggolás, felugrásból guggolás, kitörés mehet. Több sorozatban, növekvő ismétlésszámokkal, fokozatosan persze :)
5/6 anonim válasza:
elfogyhat a motivácio. Tizen x éve bringázok és néha azért maradok otthon mert nincshová menni. Mindehol voltam. Ahol nem oda amúgy,sem mennék,vagy nem most.
6/6 anonim válasza:
futás lépcsőházfutás kitörések otthoni kondis (önsúlyos edzések)...???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!