Tudnátok mondani a Magellan PolarX hez hasonló bicikliket?
umf hardy-mindenki ezzel az ugrabugrálós szisztémával kezdi?!?
Az lenne a terv, hogy downhill pályákra járjunk, csak tudod valahol elkell kezdeni, hiába veszel egy rohadt drága full telós biciklit, mert akkor nem tanulom meg használni a lábam... De nem ez volt a kérdés.
Umf Hardy 3-4. azok is jó kis bicók, egyet kaptam neten csak kár, hogy 24 es kerekekkel van.
klasszik méret az 26oS!nézz uténa a gepidának volt azthiszem sirmium és még terepszínű váz is dukált hozzá;)
hajrá sok tekerést
de rohadt drága fuultelossal kell kezdeni ha lehet. A lábad használni fogod mert az a 20cm bőven nem oldmeg mindent.
A merev remekül korlátoz nagyobb ugratóknál,igazán rázos terepen.
Nem véletlenül nem arra való.
#4 Mindenképp 26 ost néztem már a legelejétől. Megnézem azt a bicót. Köszi.
#5 Kezdésnek nem éri meg full telósat venni, mert nem áll szándékomban egyben szószerinti downhill pályára menni, hanem csak szép lassan haladni felfele. Nem akarok egybe 3-4-500 ezres bicót venni, 1-2 évig simán elég lesz egy 150 ezres merevvázas bicó. Nem akarok egyelőre nagyobb ugratókra menni.
akkor nézz szét a régebbi gepidák vázfomájinál-ezek ilyen 2010környékiek
07-08-09 nagyjából sejtem mire gondolsz mit szeretnél vele kezdeni;)
UMFhardy/gepida sirmium(terep váz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!